mandag 1. februar 2010

En kjedelig dag i havgapet..

I dag pakka jeg kamera og stativ i bilen i lys av en nydelig soloppgang. Jeg skulle ut til Hustadvika og Bud for å hente årbøker til Hagelaget (Averøy Hagelag). Jeg kjørte mot Atlanterhavsveien mens Meekknoken lå badet i sol, kun litt irritert over at jeg lovte guttene at jeg skulle kjøre de på skolen først...tenk om jeg kunne vært ute ved havet i soloppgang.
I put my camera and steady in the car in the light of a beautiful sunrise. I had some business at Bud, a small community in Hustadvika almost in the ocean...I passed the mountain bathing in sun, wishing I had driven earlier, but I'd promised the boys to drive them to school first, what if I could be at the seaside when the sun rised.


Når jeg nærmet meg havet, ble skyene tykkere og tykkere, og jeg kunne ikke se fjellene som lå inntil veien. Og når jeg kom til Bud, så jeg ikke engang havet, selv om jeg nesten sto i det. Snøen drev tett.
When I got closer to the sea, the clouds got thicker and thicker. I couln't seee the mountains by the road on my way to Bud. And when I reached Bud, I couldn't see the ocean almost standing in it. It snowed heavily.

Og når jeg endelig så havet gjennom den tette snøen, lå det helt stille... Kjedelig!! Vi bor ved en av Europas mest beryktede havstrekning, Hustadvika, og ikke en bølge å se...
And when I finally could see the ocean through the snow, it was calm... Boring!! We live next to a part of the ocean that has one of the worst reputation in Europe, Hustadvika, and not a splash of water in sight..
Dette er Storseisundbrua fra en annen vinkel enn jeg har vist tidligere.
This is Storseisundbrua at the Atlantic road from another angle than shown earlier.

Det værste er at jeg elsker snøen og vinteren, og har ikke tenkt å innrømme for noen at jeg var irritert på sneen som kom i dag...Når jeg kom hjem, tok jeg Frida ut på skitur, uten kamera i irritasjonen...joda: da klarnet det selvfølgelig opp, og jeg traff både ringduer og havørn...uten kamera...
The worst part is that I love snow and winter, and will not admit my anger to the snow that came today... When I came home I took my dog for crosscountry-skiing, and left my camera at home...well: it stopped snowing..of course..and I saw both white-tailed eagles and pigeons...and had no camera..

Better seasidepictures at Hagemor Fotosafari

6 kommentarer:

Carolyn Ford sa...

That's pretty close to what we call a "white-out!" Amazing weather!

This Is My Blog - fishing guy sa...

Hagemor: You got some nice photos of the area after the snow.

Louise sa...

Not the most fulfilling day, but you still got nice pictures!

Nora sa...

Er det ikke typisk? Men bildene dine er uansett fine, og jeg blir gjerne med på fotosafari en gang :)

Ann Kristin sa...

Du har tatt kjempefine bilder uansett.
Kjedelig at du ikke hadde med kamera da du var kommet hjem. Hadde vært spennende å se bilder av havørn i drift :-) Annen gang!

Petit Eyekiss sa...

That's life!
Men dina bilder är fina!
Elisabeth

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails