mandag 15. februar 2010

En tur til Tante Bruun...

Lørdag hadde jeg en travel dag, og skulle vært minst tre steder samtidig. Jeg måtte prioritere..men hadde et par timer til overs, og de ble selvsagt tilbragt med en god kopp cappuchino på Tante Bruun på Moa i Ålesund.
Jeg har egentlig aldri skjønt meg særlig på alt snakket om "Chill"...velourkjoler???? Sånt har man på nyfødte babyer... Vell, Tante Bruun har blandt mange kjente merker også Chill of Norway, og jeg fikk prøve..
Som oftest når jeg er innom Tante Bruun ender jeg opp med mye sjokolade, chilitrøfler er min favorittt, eller noe til huset som jeg ikke visste at jeg trengte. Men nå også klær.
Jeg prøvde denne brune og en blå en..."Hva? Ikke blå??" var snekkerens reaksjon når han måtte knipse meg...(ja, jeg vet jeg ikke akkurat er noen fotomodell, men syntes ikke jeg kunne stjele bilde fra andre steder..og bare for å reklamere enda mer, støvlettene er Bianco))
"øøøhhh...jeg kjøpte både blå og brun..." måtte jeg innrømme.
Om du ikke har planer om å handle, gå innom Tante Bruun likevel for å nyte stemningen, eller ta en kaffe...men pass på, det kan hende du plutselig får bruk for noe du ikke visste om.
Bli venn med Tante Bruun på facebook også, der kommer stadige oppdateringer om nye varer.5 kommentarer:

Nora sa...

Grattis med ikke mindre enn to nye kjoler! Den butikken så farlig herlig ut :)

linsky sa...

Kjempefin!
Jeg har en sånn genser, den er turkis frottée. :)

Vigdis sa...

Flott kjole og flott jente ja:-))

Ann Kristin sa...

Du ser flott ut! Jeg måtte kikke en gang til på støvlettene... Fine!
Hva gjør en averøying på feil side av fjorden - jeg bare lurer...... Skal nok ta en tur jeg også når jeg er i nærheten :-)

Funkisvilla - Camilla sa...

Ååååååå så snill du er som driver reklame for oss her!!!!!!! Tusen takk! De kjolene er bare superdeilige!!! Og ikke minst kule!!!! og idag kom det mere.....

klem camilla: Eine tanta av tante bruun

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails