mandag 22. februar 2010

En tur til Tante Bruun...igjen....

Jeg tok en kjapp tur til Ålesund for å besøke en av tantene i Tante Bruun, tante Synnøve, min gode, snille, sporty venninne gjennom 25 år.
Når man driver butikk, har man en helt annen arbeidstid enn oss lærere...så her var det bare å finne noe å gjøre mens man ventet..Ikke lett å tenke på så mye annet når man er omringet at sjokolade, flotte klær og mye annet som man plutselig kjenner at man får bruk for...


Her er "mi" tante av tantene. Til vanlig er hun verdens nydeligste, men man kan jo bli gaal av ei som masa...
Kjekke jenter som jobber hos Tante Bruun, skal tro om man blir påvirket av å stå sammen med så mye sukker...Fristelsene er mange...Avoka og Odd Molly, kvalitetsklær sammen med Chillkjolene som jeg kjøpte sist jeg var på tantetur..
Denne Odd Molly-kjolen ble med hjem sammen med litt forskjellig annet..."Du må velge" sa tante Camilla i et forsøk på å få meg til å være fornuftig...
Og så mørkt ble det før skjønne tante Synnøve kom seg ut av butikken for å vise meg sitt nye hus.


Bli venn med Tante Bruun på facebook, der kommer oppdateringer jevnlig og fristelsene står i kø utover våren... Her er linken
Besøk fotobloggen min, Hagemor Fotosafari

3 kommentarer:

Tovepia sa...

Her var det mye fristende av alle saker, og den brune kjolen du har på under her var kjempefin!!! Kunne ikke ha drukket kaffe der for ofte, jeg nei;)

ha en god dag og ei god uke og klem fra meg;)

Vigdis sa...

Den kjolen havna i kofferten min også på vei hjem fra Oslo;-)) Er så moro med slike plagg, da jeg ikke synes det er like greit å gå rundt med de masseproduserte klærne som er å få tak i her hjemme:-))Chill Norway kommer hit til august da;-)) Skal ta med meg Odd Molly og Chill Norway-kjolene ned til Thailand å få sydd de i nye stoff og mønster. Hvis vi bestemmer oss for å ta turen dit ned nå;-)

Blomsterguri sa...

Åååh, er det bare på Moa den butikken er? Det er utrolig mye fint, og jeg er enig i at det er gøy å ikke gå i det alle andre går i. Det er langt fra der jeg bor, men jeg skal ta en tur når jeg er i nærheten har jeg bestemt meg for. Ha en fin uke! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails