søndag 28. februar 2010

Fra kjøkkenvinduet..
Ta en titt på Birdfreak
Og flere på Hagemor Fotosafari


8 kommentarer:

eileeninmd sa...

Great bird photos, the bird is neat looking. Is it a woodpecker?

Tovepia sa...

Flotte bilder! Et kamera står høyt på min ønskeliste;)
Ha en fin dag videre og klem;)

UNDRING sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Jeg har dessverre solgt kjolen i str. 38. Størrelsene på kjolene tilsvarer normale str., men når jeg syr i elastiske stoffer som fleece og chenille kan en ofte gå ned en str. Jeg syr gjerne str. på bestilling, men den gammelrosa fargen har desverre utgått fra leverandøren. Jeg holder på med en tunika i str. 36. Den vil bli lagt ut snart og JA jeg har returrett på varene.
Flott blogg du har, mange fine bilder. Skulle ønske jeg også var så flink

Annika Christensen sa...

Det är så härligt att sitta och titta på fåglarna.
Det kommer jag att sakna.
Vilken härlig aktivitet där är hos dig. Fin fina besökare dessutom.
Annika

Neil sa...

Great photos

Margrethe sa...

Det er litt av en oppmuntring å ha alle disse små kvitrende fuglene på besøk. Men lette å ta bilde av er de ikke. Jeg lurer også på hva som er forskjellen på Granmeis og Løvmeis. Hittil har ingen klart å forklare meg det. Ha en god uke.

Ninni sa...

Kjemepsøte fuglebilder! Det er så koselig når livet yrer på foringsplassen. Jeg har den rett utenfor vinduene og kan følge med fra plassen var data'n :)

Regina sa...

Beautiful and amazing captures my friend.
Have a nice week.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails