torsdag 4. februar 2010

Frk Solslikk-Frøken Frisk

Jeg hadde egentlig tenkt å demonstrere litt..og vise et flott solskinnsbilde fra vinterogsnøhagen min i denne konkurransen. Vi har på Nordvestlandet hatt den flotteste høsten og vinteren som noen kan minnes. Vi har hatt sol siden den 6 uker lange regnbygen sluttet 1. oktober, og vinteren kom 1. desember, og har vært snørik og kaldt og nesten ikke regn bortsett fra et par dager. Vi sørpevante møringer har aldri opplevd maken. Likevel er facebook og blogglandia full av lengsel mot vår og sommer...og lei av snø og kaldt.
Likevel...må jeg innrømme da jeg kikket i arkivet mitt, at lengselen til å gå i fjellet ligger og murrer. Vi går mye på ski, men siden vi ikke er så vant, er jeg best på svakt oppover, og vil helst ikke ha noe nedover...og her er mest fjell...
Selv om jeg har to bilder...måtte vise begge, så er det første mitt bidrag til Frøken Solslikk. Det ble tatt en dag sommeren 2009, da vi endelig fikk noen dager med 12*C og regn....jajaja, jeg er nok litt rar, men etter noen uker med sol og varmt vær, trenger vi Møringer (jeg hvertfall) litt regn. Derfor kaller jeg denne Klokkelyngen for Frøken Frisk

Hun var et av de første bildene jeg tok med speilreflekskameraet mitt...og jeg må vel kanskje innrømme at jeg gleder meg til å ta blomsterbilder nå da jeg har fått litt mer øvelse.

Trykk på konkurranseknappen, så får du se flere bidrag.
Tusen takk til Anne på Moseplassen for disse morsomme utfordringene.

4 kommentarer:

Tovepia sa...

Nydelig og duggfrisk!
Jeg lengter nok etter vår og sommer,jeg også.Gleder meg til å plantei krukker og kar;)
Ha en god kveld og klem fra meg;)

Bestemor Drillo sa...

Dette var en frisk og fin kandidat!
Klem !

anne - moseplassen sa...

å, så nydelig da :)
Flott med den lyngen, den er ganske liten er den vel? om jeg husker rett :D

Kjempehyggelig at du er med på konkurranse :D

Vilt og vakkert sa...

Heisann!

Flotte sommerminner!
Er veldig svak for begge blomstene!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails