lørdag 29. mai 2010

ABC i ord og bilder-G Glede

Petunia har kommet til G i sin ABC-utfordring, tredje runde.
G står for Glede!
Jeg har så mye å være Glad for. Jeg skulle vist bilder av mine Gromme Gutter, eller min Gode Golden Retriever, eller min Gale Gemal. Men velger kun bilder fra min Ganske Glemte hage. Jeg har sprunget på fjellene hver dag i det siste, og hagen har levd sitt eget liv. Men det har vært aldeles vidunderlig.
Jeg er så Glad fordi vi bor i et ganske priviligert land og lever et godt liv. Vi sutrer over vær og skattesmell, hvor travelt vi har det, uff...telefonen ringer alt for mye...og ellers det vi måtte komme på.
La oss huske alt vi har å glede oss over!!!
Jeg har til og med opplevd et hamskifte etter den lange Mælen-Sjursvarden-turen vår, du kan se den HER
Jeg blir selvsagt aldri solbrent...men 7 timer i fjellet i strålende sol i bar rygg gjorde at jeg har skiftet hud i allefall...så ikke klag over at det ikke har vært fint vær denne våren, ryggen min var røøød med en hvit stripe etter kamera-reima...sikkert like før det sto "canon eos" på ryggen min.


Besøk fotobloggen min, da vel.. Hagemor Fotosafari

6 kommentarer:

Henny sa...

Glæde er jo nok det bedste g overhovedet. Jeg kan godt lide dine gule engblommer, det er længe siden, jeg har set sådan nogle. Men du skal være forsigtig med dine hamskifter! Det er ikke godt at blive så forbrændt.

Annettes space sa...

Glæde er det allerbedste G-ord der findes :-))
Og glad bliver jeg af at se dine smukke billeder. Det er muligt at du har glemt din have, men din have har vist ikke glemt dig. Hvilket er glædeligt :-))

Ha' en fin søndag.....

TorAa sa...

Du verden for noen flotte bilder og den hundesnute er jo bare herlig.
Du er virkelig flink til å presentere og levere bildeutsnitt.

Ha en flott uke

Petunia sa...

Nydelige bilder! Får lyst til å gi et kyss midt på hundesnuten, jeg!

Hestia sa...

Takk for det. Har hatt ei kjempeflott helg på hytta :o)

Maria G sa...

Underbara bilder från din trädgård!
Ha en fin vecka!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails