mandag 24. mai 2010

Mandagstema-Følelser

Følelser er mandagstema i dag...vanskelig faktisk. Følelser er jo noe vi har hver dag, noen flere enn andre...men å finne bilder som kan passe...vanskelig.

Her er i allefall Frida mi, jeg tror ikke hun vet hvilke følelser jeg har, for hun viser tydelige tegn til trygghet og ro...og ser absolutt ikke noe galt i at hun ligger i sofaen...kattene får jo det..likt for alle!
Nysgjerrighet mens hun venter på at mamma skal komme opp siste kneika...Dette er fra turen vår på Klimpene i går kveld.
Her er vi på toppen, på Klimpene, Averøy. Og jeg føler meg egentlig litt stolt over å kunne se ned på huset vårt, det gule midt i bildet. Nå gjelder det bare å overvinne frykten som jeg vet kommer når Frida og jeg skal gå gjennom skogen ned til bilen. Det er kveld, og jeg begynte plutselig å tenke på at jeg kan treffe hjort med nyfødt kalv på veien... (og det ble ikke bedre da jeg fortalte det til min venninne i dag, og hun sa: "Hjort??? Der kan du jo treffe elg også..." Uff...)
Vi traff ingen hjort, men plutselig kretset denne ørna over hodet på Frida og meg. Den har nok også reir i denne dalen. Litt ærefrykt og hjertet i halsen må jeg innrømme.
Dagens tur, gikk til Søbstad-Bjerja og Nekstad-Bjerja, og det er nok stolthet i gutten som kom først på toppen av Søbstadbjerja.. Marianne er super til å motivere trøtte gutteben.
Førstemann på Nekstad-Bjerja også!!
Vet ikke om jeg orker å fortelle følelsene her...det får bli opp til hver enkelt..
Flere følelser finner du om du trykker på mandagsknappen:
9 kommentarer:

Petunia sa...

alle bildene dine gir meg gode følelser - alle bortsett fra ett... Du vet hvilket. Det gir en guffen følelse..
Det med ørnen var bare så stilig!!!
Lycky you!!!

Rimkogeren sa...

Hvor er det bare et superbidrag :-)

Tovepia sa...

For en flott tur dere har hatt, og Frida ser godt fornøyd ut;)Møre er det stedet hvor jeg har sett mest ørn. De er majestetiske!

Ha ei fin uke og klem fra megg;)

Siw Aina sa...

Jeg bor jo midt ute i havørnens rike, en del kongeørn har vi også fått etterhvert... Men å få slike blinkskudd som det du har klart her er ingen hverdagskost, selv om de svever over taket vårt minst hver annen dag...
Likte kansje ikke motivet på det siste bildet... Går lange veier rundt disse om jeg er så uheldig å støte på dem, livredd faktisk *flau*

hobbyentusiast sa...

Fantastiske bilder. Nydelig tatt med masse følelser i sving. Så flink du er. Slange bildet får meg til å grøsse. Liker ikke slanger.. MEn ørnebildet var jo råstilig.

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Så fine tur dere har hatt, både med gode og kanskje litt dårlige (huggorm, usj!) følelser. Vakre bilder av vakker natur! Og flink gutt som ble med helt til topps!

linsky sa...

Fine bilder med følelser som hører til! :-)

Laila -Karin sa...

Flotte bilder.
Hunden var helt herlig.
Ønsker deg en fin ukestart.
Klem

salige lavendel sa...

Så flotte bilder og tekst =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails