fredag 11. juni 2010

ABC i ord og bilder-I-Ivrig

Petunia har kommet til I i sin ABC-utfordring.. Og da har jeg bare ett ord: IVRIG.
Jeg var på vei til Førde da minstemann ringer på mobiltelefonen. VI VANT!!! minsten min er for anledningen keeper. Det er selvsagt en jobb man deler på på dette nivået. (bildet har jeg stjålet på facebook...)
Hvorfor jeg skal til Førde?? Joda, jeg har jo litt IVER jeg også. Vi har fått den flotte tittelen ÅRETS HAGELAG 2010!!! Og jeg er i Førde som delegat i Hageselskapets representantskapsmøte, men også som leder i Averøy Hagelag for å motta Diplom. Akkurat nå har jeg booket inn på et fantastisk flott hotellrom i Førde, på Rica Sunnfjord Hotel.

7 kommentarer:

Sommertid sa...

Iver er bra og gratulerer til dere begge.
Og kos deg i Førde.
God helg :)

Maria G sa...

Vad roligt för din son att de vann!
Ha det så trevligt på din resa!
/Maria

Annettes space sa...

Gratulerer med sønnens sejr og med den flotte tittel Årets hagelag....

Ha en fin tur til Førde :-))

Petunia sa...

Grattulerer så mye med seier og med utmerkelsen! Snart får du pris for de fine fjellbildene dine og den gode reklamen for området du bor i!!!

linsky sa...

Gratulerer til både deg og minstemann!
Og kos deg på hotellet.
God helg! Klem fra meg.

TorAa sa...

Virkelig fortjent - begge to.
Kom dere i lokalpressen også?
Er bare nysgjerrig, du vet?

Henny sa...

Iver er jo godt, når man skal præstere noget.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails