fredag 11. juni 2010

På et hotellrom i Førde

Ja da sitter jeg på et hotellrom i Førde. Snart begynner Tillitsvalgssamlingen hvor jeg representerer Hageselskapet Møre og Romsdal. I morgen er det Representantskapsmøte, og jeg skal som leder i Averøy Hagelag motta pris for Årets hagelag. Jeg har begynt å grue litt for talen. Hvordan skal man skryte av arbeidet vi har gjort uten å høres skytende ut..?? Fortelle nøkternt om hva vi gjør, kan ble enten kjedelig eller hoverende...hjelp!!! Et annet er at jeg begynner å tvile på meg selv. Her sitter jeg på hotellrommet. Har forsøkt litt shopping..jeg bruker jo å være ekspert...men jeg har kjøpt en ting..ei ny fjellbukse. Hva skjer??
Jeg får reflektere over om jeg har blitt helt fjellmenneske, eller om shoppingevnene kommer tilbake etter hvert.

2 kommentarer:

Margrethe sa...

Dette går selvfølgelig bra, og når det er over kommer nok handlelysten og selvtilliten tilbake. Det er lov å være stolt av det dere har fått til, og absolutt loov å skryte litt. Det gir jo andre inspirasjon også. Lykke til!

Mariann S sa...

Lykke til i mårgå, det går heilt sikkert bra. Og klart det er lov å skryte litt :) Det er jo en grunn til at dokke har blitt kåra til Årets hagelag :) Formidle hageglede og inspirasjon du :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails