onsdag 9. juni 2010

Ut på tur..

Jeg er hundedagmamma for tiden til kjekke Mattis, så nå er vi virkelig Blondie and the Bandit som Mattismamma bruker å si....

Søndag var min gode venninne, Bankdamen, og jeg på tur til Klimpene. Det var en nydelig tur i et nydelig vær, men 2 hunder i bånd og kamera ble vel mye for meg, så kameraet ble hjemme. Vell, jeg hadde mobiltelefonen, og det ble tatt noen bilder med den, for etter vi kom oss opp på fjellet, var det ikke så skummelt å ha ansvar for andres hund likevel.

Men mobiltelefonen ligger på fjellet ennå, ikke særlig miljøvennlig, og med tanke på fjortisens fjelltur for å finne ipod'en for noen dager siden, burde man vel visst bedre...

I am dogwatching handsome Mattis theese days, so Blondie and the Bandit really became a fhrase this week.

Sunday, my dear friend, The Bank-lady, and I hiked Klimpane. It was lovely wheather, but no camera. Two dogs in leach is enough. But I brought my cell-phone which I left in the hills somewhere..not very environmental.

Vell, vi hadde en flott fjelltur, og ny mobiltelefon er innkjøpt, og alle bildene her er tatt med mobil-kameraet...
Minstemann er febersyk denne uken, veldig merkelig situasjon, fordi han er en gutt som ALDRI er syk. Han er kosete og sitter i fanget og har vært rolig i tre dager.
Frida synes det er greit med rolige dager med mye kos.

Vell, we had a great hike anyway and now I've bought a new cell-phone, and all pics today was taken with the phone.
My youngest is really ill this week, very strange because he is a really healthy kid. He is cosy and calm, and has been so for three days.
Frida is okey with calm days with a lot og cuddleing.

Men tur må det bli likevel. Bankdamen ble tvunget med på skogtur igjen. Hun ble dratt rett fra middagsbordet og hadde absolutt ikke noe valg. Hun glir rett inn i miljøet som hundedame.
But I have to walk the dogs. And the bank-lady was forced to join. But she becomes a good dog-person soon
Vi fant et sted som var oversiktlig og greit, ingen folk, ingen sauer, og vi har nok laget så mye leven at hjorten har tatt med seg kalven og gått et helt annet sted. Det er såå kjekt å herje, og den hersens bandtvangen gjør det såå vanskelig. Men her snek vi oss til litt fri løping og herjing.
We found a fine place to let the dogs free, no people, no sheeps and all the deers har run aweay because of our noice...

View from dogwalks in the mountain is found at Hagemor Fotosafari

5 kommentarer:

Kcalpesh sa...

Thanks for sharing these really cute shots!!

Due to some error I lost the members on the google friend connect Gadget! Request you to Join again :-)

Pixellicious Photos

Nora sa...

Sprekinga dåkker da! Vi har komme heim fra ferie, og har begynt i hagen (skulla hørt på rådet ditt om å ta skvallerkål'n tidlig og ikkje vent t juni...)

LV sa...

Thank you for a great and interesting post from your part of the world. Trust the little fellow is better today.

Cindy sa...

Lovely photos! Your dogs are beautiful!

Ms. Bake-it sa...

Sorry to hear your little one is ill. I hope he gets better soon. The dogs are cute and look like they are having fun.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails