søndag 4. juli 2010

ABC i ord og bilder-L-Lystig Lag

Et Lystig Lag!
Jeg fikk en telefon fra banken min, Sparebank 1 Nordvest. "Hva har jeg gjort nå...," tenkte jeg...Men neida, de ville invitere meg med på Tahiti-Festivalen og konsert med Sivert Høyem...og snekkeren måtte gjerne bli med.
Tahitifestivalen er en årlig festival i Kristiansund, med bl.andre Frode Alnes som en av vertene. Hjemmesida finner du her. Banken min er en av hovedsponsorene bak festivalen. Dette er den samme banken som tildelte Averøy Hagelag 25000,- for vårt arbeid for demente i kommunen..., så de er godt synlig i lokalsamfunnet også på landet, Averøya, der jeg bor.
Det var spesielt morsomt å kunne bli bedt som en vanlig kunde, istedenfor at det var snekkeren som ble bedt på grunn av firmakontakter. Dette signaliserer at det er vi vanlige kundene som betyr noe for banken, mener jeg.

Jeg er slett ikke noen forkjemper for alkoholreklame, og dette vil nok bli den første og siste rødvinsflaska på bloggen min, men jeg synes den var kjempesøt med skruglasset på toppen.
Davi kom til Innlandet med Sundbåten, ble vi geleidet inn i et partytelt av Bankens representant. Her fikk vi beste forpleining før turen gikk til loftet på Dødeladen hvor en deilig Bacalaomiddag ventet (link til Dødeladen her) Jeg kan virkelig anbefale alle en tur til Dødeladen for en god middag, andre gode restauranter på Innlandet er Barcarole..en heftig Tapasrestaurant. Prisene er litt høyere, mendet er verdt hver ei krone..
Etter en deilig middag, gikk turen inn i dette koselige lille huset, Drengen, for sosialt samvær før konserten skulle begynne.


Sivert Høyem fremførte en fantastisk konsert, mulig litt treg start, men det tok seg kraftig opp etter hvert. Vi ble fortalt av folk som satt inne i teltet at regnet plasket på "vinduene", men det merket vi absolutt ingenting til. Det eneste jeg kunne spart meg for var alle ølvandrerne, men det er vel slik at man må ha noe som finansierer et slikt arrangement, så det får man tåle..

Etter flere ekstranummer av Sivert Høyem, ble vi fraktet trygt hjem gjennom tunellen til Averøya.
Sparebank 1 Nordvest kan være stolt av sin representant og verttinne fra Averøya, for hun ivaretok oss alle kundene fra bygda på en utmerket måte.
Jeg fant jo selvsagt bilen for meg på vei til maxitaxien...
Tusen takk Sparebank1Nordvest for et Lystig Lag for oss kunder i forbindelse med deres 175-årsjubilieum.
2 kommentarer:

Gunsside sa...

Høres ut som en flott tur - toppet med Sivert Høyem ( og vinreklamen)
- flotte bilder ;)

Petunia sa...

Så artig da!!!
Tror aldri det har hendt at banken har ring meg og om de hadde gjort noe, så hadde jeg trodd det var noe negativt!
Flote bilder og litt vinflaske bilder takler vi... jeg har strikket mange 100 vinflaskenisser og aldri drukket et eneste glass med rødvin. Begynner ikke etter bildet ditt heller;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails