fredag 9. juli 2010

ABC i ord og bilder-M

Petunia har kommet til M i sin ABC-utfordring.
Det blir mest snikksnakk på meg i dag, for M synes jeg var vanskelig, faktisk... Men jeg har i allefall en MALENDE katt. Han heter Rulle, og har MIllioner små flott rundt om i hele ansiktet. Jeg plukker daglig av ham, men han koser seg nok i gresset akkurat der de er. Barna får altså ikke ha kattene i senga på denne årstiden..
Ellers prøver jeg å få til et koselig MILJØ i hagen min. Jeg er mer opptatt av at det skal være koselig, selv om jeg selvsagt også synes det er spennende med mange ukjente planter som ikke alle har. Veien blir til mens jeg går, planlegging og tålmodighet kunne jeg sikkert trenge mer av... Hagen har vært veldig forsømt denne våren, men jeg koser meg mens jeg holder på, selv om ugresset gror like fort som resten..
Jeg har fått Macrolinse, og har vandret rundt i hagen med den i dag. Jeg synes det er Meget vanskelig, men det er vel best å ikke gi seg... Denne Duftsjersminen spredde nydelig duft i hele hagen i dag.
Macrobildene har jeg lagt på Fotobloggen min...Dette er en SuperPetunia
Lobelia i en selvsagt blå krukke henger i pergolaen min,..
Jordbærplante med rosa blomster..en del av Miljøet jeg prøver på..

Jeg synes det er et MYSTERIUM hvordan råbukken blir så tam. Vi er tre mennesker og en hund på tur her...vi tar bilder og snakker sammen, men han viser ingen tegn til frykt.. Men jeg vedder på at 10 august er han borte...Merkelig hvordan de vet når de er trygge.
Eller har jeg hatt en MENINGSFULL dag. Dette er fra Strømmadammen, Bruhagen, og Minstemann, tantepia, Frida og jeg tok en etterMiddagstur til Røsandberget
Minstemann i farta..
Mektige krefter mot Hustadvika
Mine engler, Minstemann og tantepia. Meek-knoken er den spisse fjelltoppen i bakgrunnen, og Gulltanna-Fagerfjellet er fjellene bakerst til høyre i bildet
Mmmm

Marihånd..
Bare Måtte ha med ei villrose

Måtte alle ha en Minnerik sommer...
M for Macrofotografering finner du på Hagemor Fotosafari

10 kommentarer:

Maria G sa...

Jättefint M-inlägg med många härliga och fina bilder!
Trevlig helg!

MITT FARGERIKE sa...

Fine bilder, gleder meg til å besøke deg.

Annettes space sa...

Sikke dejlige billeder og af dem alle er jeg mest glad for billedet hvor hund og børn smiler om kap :-))

Det smitter jo med al sine glæde ...

Huldra sa...

Dette var et mersterlig, minnerikt møte med HageMor. :)

Du tok den sånn jeg hadde tenkt faktisk, men siden jeg allerede hadde skrevet en lengre blogg tidligere på dagen, valgte jeg en kortversjon.

Likte denne godt jeg, for jeg kan så absolutt være glad i både malende katter, makro og gode minner. :)

Vilt og vakkert sa...

Heisann!

Du tar nesten pusten fra en...fantastisk innslag.
Når det gjelder flått på katten, drypper vi et middel på huden i hals og nakke (kjøpt hos dyrlegen/apoteket). Nå får ikke katten udyra på seg mer - og dette må gjentas ca. tre ganger i løpet av sommeren.
Og så blir jeg så fascinert av alle de ville orkideene i landet vårt. Oppdaget at kommuneblomsten vår er Nattlys. Nå må jeg gå på jakt å finne ut hvor den vokser.
Ha ei flott uke ;:OD)

Henny sa...

Dejlige billeder!

Petunia sa...

Det ble jo et skikkelig koselig og fint M innlegg da! Kjempebra!
Misunner deg den linsen!
Jeg vet heller ikke hvordan man ser forskjell på løv og granmeis. Om du lærer deg det, så fortell hvordan man skiller dem til meg!

Inge sa...

Flot indlæg med så mange smukke billeder - dejligt

Kari sa...

Mmmmmm - maler jeg også etter så mange flotte bilder.

Malys krok sa...

KJempefint M-bidrag! nydelige blomsterbilder, men jeg vil fremheve det med gutten og hunden! Begge ser ut til å ha det helt topp!
-Margit-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails