torsdag 29. juli 2010

ABC i ord og bilder-P-personlig..

Petunia har kommet til P i sin ABC-utfordring tredje runde..og jeg tenkte jeg skulle bli litt Personlig..Jeg spurte snekkeren og lillesnekkeren om ord på P som skulle beskrive meg...klok av skade kom det raskt "Pen" fra snekkeren, godt innøvd..."Planlegger" kom det fra 7-åringen og pappaen sa seg stønnende enig siden det er han som må utføre mine Prosjekter...for tiden Pusser vi opp badet..
Planteelsker er vel også et beskrivende ord, selv om det var en interesse som startet i voksen alder, og interessen startet i Naturen, og ikke i hagen. Alle som kjenner meg fra ungdommen trodde nok jeg skulle bo blant tang og tare heller enn under en Pergola omgitt av Peoner...
Pedagog er jo et dekkende ord, det har jeg vært siden før jeg selv kom i skolealder, og endte med Naturfag som spesialfelt i stedenfor matematikk som var det forventede..
"Potograpering" har blitt min store hobby, nesten manisk. Den interessen er også ganske ny, det er i disse dager et år siden jeg kjøpte kameraet mitt, helt uten annen grunn enn at min venninne kjøpte seg et...
I Picasa kan jeg såvidt tørre å jukse med bildene, dette en Peon som har blitt monokrom. Jeg har prøvd meg litt i Photoshop el 6 også, jeg er ikke så tøff...og blir faktisk mest imponert over ikke-manipulerte bilder, men det er ganske morsomt etter hvert som jeg forstår mer.
Og selvsagt Pepsimax, når andre tar seg røyk og kaffe, er pepsimax min store last. Jeg har ingen planer om å slutte.. Ellers er jeg sikkert Pirkete og Påståelig, men også en Pådriver og Pålitelig...og så var jeg livredd Pompel og Pilt som barn...


Jeg øver på Macrofotografering på Hagemor Fotosafari

17 kommentarer:

Annette's space sa...

Moro at få læse lidt mere om hvem du er :-))

Maboe / M and D, Norway sa...

Ja, det var morsomt med en personlig kommentar, og jeg er enig med deg i at ikke manipulerte bilder kan være de fineste.
Hilsen en helt nybegynner når det gjelder foto.

Living next to me sa...

du er ikke alene om å være redd pompel og pilt . Sønnen min påstår han ikke fikser å reparere ting fordi da kommer de og messer" reparere , reparere." men morsomt var det..

Mona sa...

Du hittade ju riktigt många karaktärsdrag på P. Jag är också nästan manisk ibland när det gäller "potograpering". Det är ju så kul!

Henny sa...

Et kreativt p-indlæg. Med fine potos! :-)

Vilt og vakkert sa...

Heisann!

Artig innlegg ;:OD)

Maria G sa...

Jättefint personligt inlägg med jättefina bilder!
Trevlig helg!

TorAa sa...

Herlig kreativt og så positive løsninger.
Potografiene dine er herlige. Der har du nok et naturtalent.

Picasa har jeg også installert, men anvender programmet altfor sjelden.
Det får bli til vinteren....

Lotta sa...

Kalasinlägg
Jättekul läsning och flotta bilder...
Snyggt jobbat.
Kramizzz // Lotta

Rimkogeren sa...

Tak for din kommentar og velkommen tilbage, du har været savnet :-)
Fornemt selvPORTRÆT du bringer.

Huldra sa...

Flott personlig bidrag med flust av p-er. Me like. :)

Jeg er også av Pompel og Pilt- generasjonen, og var andektig beæret og lett nervøs da vi fikk anledning til å holde dukkene under studietiden (jupp, pedagog her også). Dukkemakeren Bjørg Mykle holdt foredrag, og dukkene hadde brent seg godt fast i mangt et hjerte og hode ja. Den skumleste var jo vaktmesteren.. Den dukken glemmer man aldri! =O

Inge sa...

Dejligt Personligt Potræt du posted om dig selv..
Flot og god weekend til dig.

Petunia sa...

Hehe!! Ja, mennene våre blir nok klok av skade etter noen år;) Hihi! Min mann glemte bursdagen min i år... Han gjør ikke det flere ganger;)
Peoner!
Jeg har fått litt dilla på dem!
Har ingen, men ønsker meg veldig. Har et nylaget bed. Det ligger vestvendt. Sol fra ca klokken 13:00 til den går ned i 22:30 tiden. Der er den værharde siden av huset, men dette bedet ligger litt lavere i terrenget og egentlig litt i le. Er dette et sted å plante peoner og kan man ha peoner og roser i samme bed? Trives de sammen?
Spurte på et hagesenter her, men hun som jobbet der, kunne ikke svare meg på noe av dette...(!) Og har du kjennskap til en rose som heter "William Shakespear" Jeg har aldri vært noe rosefan, men jeg så på "grønn glede" på nrk for en ukes tid siden og forelsket meg helt! Passer den et slik sted som jeg beskev over her???

Ditte sa...

Sikke mange p-er du kan mønstre. En sjov måde at portrætere sig selv på :-)

Melusine sa...

Så fint å lese et slikt personlig innlegg, perfekt på ukens bokstav!

Ang. min P, så har jeg en fotoblogg hvor jeg postet de samme bildene til SkyWatch - skal kikke innom der senere og finne dine :)

Ha en fin helg!

gunknitter sa...

Hei ! Du hadde virkelig mange flotte P-ar ! Du er Praktfull kreativ !

Lotta sa...

Hej svejs!
Här kommer min nya bloggadress.
http://lotta-hippsomhapp.blogspot.com/
Min gamla är borttagen på grund av virus.
Vi var fler som drabbades… Riktigt tråkigt
Tack för alla glada tillrop på min gamla och välkommen till min nya om du har lust och vågar .
Jag har inte virus på datorn, utan det var på webbhotellet ”tror jag.”
Jag tog det säkra före det osäkra och tog bort den och så hoppas jag att det aldrig återkommer.
Kramizzzz// Lotta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails