lørdag 31. juli 2010

Handyman og Shopoholiker

Hagemor og Snekkerens hjem er preget av bygging for tiden. Det er mulig at det kanskje kan bli fritt for byggestøv ut i november en gang..Men fint blir det nok.
Snekkeren har satt ned veto imot mer enn et prosjekt per ferie, og det kan man skjønne hvorfor..Han prøver gjerne å begrense mine prosjektplaner en smule, men når det først blir bestemt, er det bare én ting som gjelder: Det skal bli ferdig! I går sa jeg "kveld!" etter han har gått 12 timer i arbeidstøy, og i dag tvang jeg han med på kafé før han fikk starte. Ja, han hadde riktignok vært en tur på byggevaren og på lageret først, men en tur på kafé før han fikk begynne å jobbe ble det.


Ikke misforstå, jeg er kjempeglad for at det er slik, om han skulle gjort oppussingsprosjekt etter samme filosofi som mine strikkeprosjekt, ville det vært ubeboelig her... Og badet blir kjempefint!!! '

Etter å ha bladd i minst 14 kataloger har jeg fastslått at jeg IKKE er ung og moderne. Høyglans og minimalistisk stil passer nok i mange hjem, men jeg er nok litt mer nostalgisk enn det, og fant INGENTING i noen kataloger.

Joda, jeg fant et toalett helt uten kriker og kroker..med 4 store og små menn i hus, er det bestemt at det skal være vegghengt toalett som er lett å rengjøre..

Flis ble bestemt etter at snekkeren begynte rivingen, jeg arbeider best under press...og nå fant jeg jammen en baderomsinnredning jeg likte også. En italiensk leverandør som heter Compab ble det...og jeg håper den er like fin i virkeligheten..

Ellers har jeg ikke rukket mine egne daglige gjøremål...fjellturer har det vært mindre med. Det er båndtvang, og jeg har vandret mer rundt langs landeveien og noen turer på Røsandberget når jeg skal ha med barn. For å få strukket på bena til Frida, har vi sneket oss til litt fotballspilling på kveldstid. Disse to bildene har jeg stjålet fra ChillNorway sin hjemmeside, og disse modellene står på ønskelista...

Jeg lette egentlig etter Maria-modellen som jeg har kjøpt meg, og falt for mange andre modeller, men kan vel ikke ha alt....Men jeg skulle hatt meg en tur "hjem" til Ålesund og handlet på min FAVORITT-butikk, TANTE BRUUN. Beste Feel-good-butikken. Jeg har Hotline til en av tantene på Tante Bruun, og har kjøpt meg denne tunikaen. Jeg måtte stjele bildet, for bildene Minstemann tok av meg ble raskt underkjent. Chill-tunikaen på bildet heter Stine, og jeg var litt i tvil om den var perfekt når den kom i posten, men det gikk fort over. Jeg kjøpte Maria-kjolen også, den er litt sidere og med hette.
Jeg fant ikke bilde på Tante Bruun sin facebook-profil, men den er blitt min favoritt. Den kan brukes sammen med dongeri, og med en søt underkjole fra Cream, som Synnetanta også sendte, ble den faktisk brukende som kjole til meg selv om jeg har 40 år gamle ben... sjekk ut bloggen til tantene: TanteBruun.
Noen runder i hagen har jeg alltid tid til, og jeg planlegger nye prosjekt her også. Men jeg tror jeg skal planlegge i høst og vinter, og heller jobbe med det jeg allerede har resten av denne sesongen.
Jeg har en tendens til å hoppe over planleggingen og bare sette i gang...
Planten over fikk jeg på en av Averøy Hagelags planteloppemarked, og jeg har ingen anelse om hva det kan være. Den er ganske høy, sikkert 60 cm, og nå kommer altså disse rosa blomstene.
Disse Primulaene blomstrer for andre gang, og de fikk jeg på en hagevandring. Hageeieren kalte de "Goldlike" eller "Goldlight"... Bildene bløe ikke helt klare, men jeg måtte bruke dem likevel, bare for å skryte litt..
Snuppa mi har under tvil fått audiens i hagen. Hum har ødelagt så mye i vinter, at det er ikke lange stunda hun får være alene i hagen. Det gir seg vel etter hvert som hun blir eldre, men en pinnegal valp alene i en hage om vinteren anbefales ikke.
Det gror til, og er ganske frodig. Jeg har som mål å fylle hele hagen på samme måte, med mange rom og sitteplasser. Tålmodigheten min er ikke den beste, men jeg har en nabo med en prakthage som stadig forteller meg hvor lang tid man trenger..


Kafé-settet under her fant jeg på en koselig liten butikk her på Averøya som heter Hjerterom. Hjerterom kan du også ffinne på Facebook, og bloggen finner du HER
Ellers så sliter jeg og øver på MAcro-fotografering...det blir bedre og bedre, men etter hvert som det blir bedre, blir jeg faktisk mer og mer kritisk...merkelig.. men jeg synes macrofotografering er kjempevanskelig, og insekt er forferdelig dårlige på å stå i ro..


Jeg øver på macrofotografering på Hagemor Fotosafari2 kommentarer:

★MK★ sa...

For en aktiv gjeng dere er! Badet blir sikkert lekkert, bare husk å ta mange bilder når det er klart;) Du kan jo legge ut bilder her også om det er vanskelig å velge ut ting, så får du sikkert feedback;) Selv om det er dere som må bestemme selvfølgelig. Morsomt iallefall! De klærne likte jeg kjempegodt, så takk for tipset - skal inn å se nå;) Må si du virkelig har fotoskillsa i orden også! Veldig bra bilder=)

linsky sa...

Jøss, her holder der på med litt av hvert!
Fine hagemøbler og klær. Jeg har en Chill genser jeg også. Den er turkis frotteé og med hette og lomme foran. Av en eller annen grunn ligger den mest i skapet. Men nå skal jeg sannelig ta den frem igjen, bikini kan jeg visst bare legge bort uansett for i år. ;)

Håper vi får se bilder av badet etterhvert! :-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails