søndag 11. juli 2010

Mandagstema-Nærbilde

Mandagstema idag er Nærbilde.
Denne "hvadetnåer" traff jeg på under dagens fjelltur i Averøyfjella. (bilder fra turen blir postet i morgen) Jeg har fått tips om at det er en Bloddråpesvermer, fin ja :)
Det var en varm tur over mange fjell, hundene var varme og la seg i hvert myhull og bekk, og det var varmt til oss også. Dette insektet har jeg aldri sett før, og det var veldig mye av den i dag.
Ikke like nært, men mer enn nært nok, denne Havørna fra gårsdagens tur til Bremsneshatten. Jeg klarte heldigvis å ikke få panikk slik at noen bilder ble bra. Jeg har ofte kommet så nært ørnen, som er dagligdags hos oss, men kommer i en lett panisk sinnstemning, og bildene blir helt umulige. Men endelig, problemet nå blir at ingenting blir bra etter dette.Flere bilder av ørnemøtet finner du på Hagemor Fotosafari

10 kommentarer:

Rimkogeren sa...

Flotte skud.

Irene sa...

Flotte bilder! Ett tett innpå og ett nært nok .... ingen av dem kan sees fra der jeg bor, så jeg må si at det er en utrolig flott natur du har rundt deg!

Irene

Donald sa...

Det var godt du fik et billede af havørnen! Den er så flot og den er ikke spor almindelig så snart man kommer længere sydpå. Her i Nordsjælland var der et ynglende par for nogle år siden, men jeg ved ikke om de stadig holder til her, for der er mange mennesker på stranden om sommeren, og det kan de ikke lide.

Helle K. sa...

Flotte billeder - jeg ville gerne tæt på en havørn :)

Sigrunn sa...

Hei du. Insektet er en bloddråpesvermer. Fin, sant ja?
Ha ei fin uke.

Malys krok sa...

Så stilig bilde av Havørna! Det fargerike insektet har du også fått et fint bilde av! -Margit-

Maria G sa...

Grattis till den fina bilden på havsörnen!
Bilden är superfin!
Gillar bilden på den fina fjärilen också.
Ha en fin kväll!

Wildhearts sa...

Snygga bilder!

linsky sa...

ÅÅ, så flott ørn! :)

Petunia sa...

Kjempefine nærbilder!!
Når det gjelder havørn, så er det der nærbilde så absolutt:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails