søndag 18. juli 2010

Mandagstema-Relax

Relax er mandagstema i dag...Petunia, er du gaaaal??? Slappe av kan vi gjøre om vinteren.. i slutten av januar, etter alle bursdager, før vinterferien begynner.
Dagens bilder er fra gårsdagens fjelltur med svoger og svigerinne og den kjekke og ivrige Engelsk Setteren Zica. Turen gikk fra Steinsvikvatnet på Bruhagen til Klimpene, ned Trolldalen og Ramsdalen, via Storsætra og tilbake til Steinsvikvatnet. En flott tur, selv om det var litt vel varmt for hundene. De ble kommandert dekk i hvert myrhull, og valgte gjerne å legge seg ned selv i tillegg.

Kristiansund

Men jeg må jo innrømme da, at jeg koser meg i fjellet. Kankje det er "relax" for meg. Jeg koser meg i hagen med svart jord opp til albuen også. Snekkeren blir jo litt oppgitt innimellom. Han har lagt ned forbud mot mer enn et byggeprosjekt per ferie... Når jeg vil ha en ny sitteplass i hagen, kommer det tørt..:"Hva skal du med det?? Vi har jo ikke lov å sitte likevel.."
Atlanterhavsveien
Jeg kan gjerne sitte en hel dag...hvis jeg blir oppslukt av en bok, da får jeg ikke gjort noe særlig annet. Derfor er det ganske dumt å begynne på gode bøker når man har ting å gjøre. Jadajada, jeg vet at det høres ut som skryt, men det er det virkelig ikke, det at jeg ikke kan sitte i ro, betyr ikke alltid at jeg får gjort så veldig mye. Det betyr bare at jeg blir kjempestresset av å ikke få gjort noe. Sikkert slitsomt for mine omgivelser..
Jeg har gitt etter for en sydentur i år, og alle har spør om jeg har "ombestemt meg" med tanke på sydentur...neida, jeg har ikke ombestemt meg, jeg har bare innsett at jeg ikke kan bestemme at vi aldri skal til syden... Så snekkeren er snart klar for sydentur med meg og min venninne og 5 ungdommer/barn. Jeg må innrømme at jeg har begynt å glede meg..vi skal på Båttur, jeg har tenkt å gå Samariaravinen og finner nok på flere ting å gjøre. Min venninne derimot har begynt å bekymre seg for meg...om jeg kommer til å tåle varmen og det å ligge på stranda..
En annen grunn til at det ikke går an å sette seg ned å slappe av, her kommet forsvarsargumentene i fleng..; jeg er lærer, jeg KAN IKKE sitte å slappe av åtte uker i strekk. Det er ikke sunt å være inaktiv i så lange perioder som jeg ikke skal være på jobb.
Men ta en titt på denne dammen vi ser når vi går gjennom skogen tilbake til Bruhagen, dette er vel "relax" på sitt beste?
10 kommentarer:

Romantikk-takk. sa...

Hei. Så utrolig flotte bilder du har på bloggen din. :)Du er en skikkelig god fotograf. :)Klem.

Pialotta sa...

Åh va fint foto på hunden.. lite extra det där, men för övrigt ser det ut som du har massor att hitta på:) Ha de fint o relaxa så gott det nu går:)

Laila -Karin sa...

En stund siden jeg var innom deg nå.
Flotte bilder fra turen din .
Likte spesielt godt hunden i vannet.
Ha en fin ny ukestart.
Klem

xxxl sa...

Hei :) som vanlig mange fine bilde.. ser ut som om dere hadde en kjempe fin tur... er mange fine turmål rundt oss .. man kan vell egentlig bare velge vrake..

SÅ koselig at dere skal til syden da.. får bare håpe du klare å slappe av.. er i alle fall ikke noe problem det her i huset ... hehe

Ha ei flott uke og dag :)

Sommertid sa...

Som du selv sa her; dette er relax for dig. Det er jo slik at vi er forskjellige og vi har alle våre metoder på hvordan vi skal oppnå avslappning når vi trenger det.
Å dra til syden i slutten av juli og i august måned er ikke å anbefale...vent til september.
Men..du får "losjere" i vannet...og holde deg i skyggen når det er som verst varmt. og drikk masse vann.
Ha en fin mandag og ei go uke.

Randi's Tanker sa...

Her var det mange bevis på RELAX.
Nydelige bilder fra et flott område. Ønsker deg god tur til Kreta!

Josefine sa...

Ser så mysigt ut! Många fina bilder med temat - RELAX! Härligt!
Ha en fin dag!
Kram Kram

Petunia sa...

I skog, mark og til fjells, så lader jeg batteriene, så på en måte er det avslapping for meg. Og gå slik i timesvis og tømme hodet og fylle det igjen med natur er are så herlig:)
Flotte bilder!!!

linsky sa...

Haha, du er så herlig! Håper du får til å slappe av i syden da! :)

VIILHVILE sa...

Deilige, friske bilder. Er selv helt avhengig av å bevege meg og slapper best av når jeg får gå :)

Fortsatt deilig sommer!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails