lørdag 10. juli 2010

Med kamera på tur-Røeggen, Averøy

Der storbåra bryter..på Røeggen i Averøy. Mattismamma og jeg dro på tur uten hund i dag. Hersens bandtvangen, ikke lett å dra på fototur med hunder i band skal jeg fortelle..
Vi dro ut til Røeggen med kamera og stativ og godt humør. Først gikk turen innom den koselige storesøstra til Mattismamma. Jeg øver meg stadig vekk på å være stille og kledelig beskjeden, men det går skeis hver gang, så det var best å komme seg ut..
Vi gikk helt ned i flomålet, jeg datt bare en gang på det glatte berget, men instinktet holdt kameraet langt opp fra både stein og vann. Mattismamma er vokst opp på slike glatte svaberg og sa selvsagt forgjeves fra på forhånd.
Engelen heter berget..

Litt mer kjente omgivelser med Blåklokker, Tiriltunge, Fuglevikke, Rødkløver og mye annet som kjennetegner sommeridyll på landet.
"Sommer på Røeggen"
Vi forflyttet oss noen hundre meter, men fremdeles på Røeggen, til Irma-minnesmerket og "Stille Rom" Du kan lese mer om Stille Rom her
Her ser du en av blokkene i monumenter, og skimte Hestskjæret Fyr i bakgrunnen.
Mattismamma kan endelig knipse litt etter å ha ryddet bort rester etter fest i og ved monumentet...jeg sier som jeg har sagt utallige ganger før: FORBY glassflasker fra mai til september..og forby gjerne engangsgriller i samme slengen.
Vi koste oss, men i mårgå, DA får Retrieverne være med...på Meek-Knoken.

Se fuglelivet fra dagen på Hagemor Fotosafari
Bloggen til Mattismamma: Kompassrosa

1 kommentar:

Elizabeth Mahlou sa...

The ocean views are breathtaking -- inviting until one sees just how rough that water is. I think it is better just to stand on shore and look at it!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails