lørdag 31. juli 2010

Mitt Lille land 1

Petunia er igjen vert for en koselig og interessant konkurranse, og ved å trykke på logoen, kan du lese konkurransereglene og delta og viktigst av alt, vise frem ditt Norge. Hun vil ha bare et bilde i hvert innlegg, men man kan til gjengjeld vise frem flere steder.

The labels "Mitt lille land" is a photocompetition that will show pictures that will present all of Norway. If you push the label, you will find other pics from Norway. Mine today is from Bremsnes, Averoy, at the North West Coast of Norway.

Jeg skulle bare pusse tennene en sen kveld og kikket tilfeldigvis ut igjennom vinduet. Jeg sprang ned trappa, satte meg i bilen og kjørte mot lyset. Odden til høyre er Klubba i Krisiansund N, og til venstre er Averøya. Jeg står i Grønbukta på Bremsnes på Averøya.


Jeg vil poste bidrag til Mitt lille land på Hagemor Fotosafari også

7 kommentarer:

anne - moseplassen sa...

så vakkert :)
solnedgang over fjorden, blir det bedre?

Petunia sa...

Takk for ditt nydelige bidrag:) Å gå til sengs med en slik skue på netthinnen, gir jo fred i sjelen og verdens beste søvn!

gunknitter sa...

Du er så flink til å ta bilder !! Dette er berre heilt nydelig ! Flott bidrag.

Det blir ei tøff konkurranse dette :))

Gudveig HN sa...

Dette var kjempeflott og stemningsfullt!

sissels sa...

Flott bilde du har funnet fram her.

Petunia sa...

Jeg kan ikke se å ha mottatt dine stemmer i fotokonkurransen "Mitt lille land". Du skal ha mottatt en mail fra meg tidlig mandag som skulle besvares med dine stemmer.
Hvis du ikke har fått den mailen, så send meg en mail (Mailadresse i profilen min), så får du tilsendt eposten i løpet av dagen. Fristen for stemme, går ut i morgen klokken 18:00, så det haster.
Se alle bidragene HER
:)

Anonym sa...

Så flott bilde! Kom over det da jeg googlet "Grønbukt" som er stedet min farsslekt kommer fra - og som jeg har navnet fra! Gøy å se hvordan det ser ut. Vil kjøre dit i sommer.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails