tirsdag 6. juli 2010

Premie for bankbilde

Jeg har blittt den lykkelige eier av denne boka.
Mitt utgangspunkt for et år siden, var helt totalt uinteressert i foto. Å ta bilder gjorde man når det første barnet ble født, barnedåp, det første smilet..osv...og det tredje barnet er jo knapt tatt bilder av....
Men en dag begynte min venninne og nabo (Amalida-bloggen) å snakke om speilreflekskamera...jaaja, kunne jo ikke være noe værre jeg, og kjøpte på tilbud Canon EOS 1000D-kit...
Skal si det tok løs...jeg lufter nesten ikke hund uten å ta med kamera...
Men lever fremdeles litt i auto-verden, selv om jeg får mye inspirasjon av Hustadvika Fotoklubb...jeg maser og maser...
Men så vant jeg altså denne boka. Den er lettfattelig og grei, og selv blonde meg forstår språket.
Jeg håper mannen kommer til Fotoklubben og holder kurs ffor oss til høsten.
Hvordan vant jeg den:...min venninne som jobber i banken, ringte meg en dag...hun visste at jeg hadde et kamera...og mye fri, så hun lurte på om jeg hadde tid til å ta et bilde av de bankansatte..
Jeg dro på det lenge...jeg kan jo ikke med slikt. Men tilslutt så sa jeg, okei, da, men jeg kan jo ikke slikt. Så klokka 8 neste morgen kom to biler med bankfolk og ringte på døra mi. "Hjeeelp" tenkte jeg, "jaja, får gjøre det beste ut av det.." og dro de med rundt huset. Jeg sendte fra meg alle bildene jeg tok, og de valgte ut et av dem som de bruker på en intern hjemmeside som de har i banken.
Hvorfor jeg fikk boka?? Joda, Elin ringte meg en dag og sa jeg hade vunnet andrepremie, da viste det seg at alle innsendte bilder fra de forskjellige filialene var vurdert av en fotoklubb, og jeg vant altså 2-premie for bildet som ble knipset av bankgjengen en vinterdag klokka 8.00 i hagen min.
Og det er Elin, min gode venninne med det lange håret, som har designet og strikket luene som gjengen har på seg.3 kommentarer:

xxxl sa...

Hei :) så morsomt bilde av de i banken på Bruhagen da.. kjenne jo flere av disse.. Elin gikk nå i klassen min på barneskolen.

Så kjekt at du vant ei bok da... sikkert mye å lære ved lese i den boka.

Skulle lært mere jeg også.. men jeg lærer etter hvert da hehe..

Ha en fin tirsdag:):)

Laila -Karin sa...

Gratulerer med gevinsten .
Det var jo et flott bilde du vant med.
Klem

Nora sa...

Grattis med premie, boka er super :o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails