tirsdag 3. august 2010

Mitt Lille land 5

Bergtatt Opplevelser er en attraksjon verdt et besøk. I Nåsbygda på Eide finner du Nilsenmuseet, og i forbindelse med museet finner du også Bergtatt Opplevelser. Det er fremdeles gruvedrift i kalkgruvene på Nås, men denne gruvegangen er ikke lenger i drift, og har blitt en attraksjon. Det er ordnet et basseng som har fylt seg med grunnvann inne i den nedlagte sjakten. Her kan man ta sightseeing med båt i innsjøen og høre historien til gruvedrifta, eller man kan leie lokalene inne i gruva til bryllup eller andre arrangement. Om du vil, kan du søke opp gruppa "Bergtatt Opplevelser" på facebook..
Trykk på logoen, og besøk flere vakre plasser i vårt fantastiske land.

Jeg har flere bidrag i denne bloggen og i fotobloggen min.

2 kommentarer:

Marianne J sa...

Fin endring på Bloggen;-)

Petunia sa...

Oj, spennende, men jeg prøvde å kjenne litt på følelsen om hvordan jeg ville ha taklet det å blitt tatt med ned "down under"... Jeg vet ikke om jeg er så glad for det.. Men for å få gode bilder, hadde jeg nok stupt ut i det;)
Takk for ditt 5. bidrag!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails