mandag 27. september 2010

Mandagstema-Lys

Litt på kanten, muligens...vi får se om Petunia godtar min "LYS-tolking"... Det har ikke vært noen stor hemmelighet at jeg har hatt kameraet mitt innstilt på AUTO siden jeg kjøpte det for et år siden.. Vell...jeg har meldt meg inn i Fotoklubb...og noen LYS har gått opp for meg. Vell...er for tiden inne i en ikke så LYS periode...jeg føler at jeg ikke får til noe med kameraet..Men disse karene har lært meg mye..og jeg har tenkt å snike meg rundt dem ofte for å lære mer.

Klubben "vår" heter Hustadvika Fotoklubb, og da vi i Hagelaget skulle arrangere Torgdag tidligere i måneden inviterte jeg Fotoklubben til å ha utstilling. Etter mye om og men, og påfyll av sjøltillit fra Mattismamma, så kopierte jeg opp noen av bildene mine og deltok på utstillingen.

Jeg måtte bare ta bilde av noen som kikket på MINE bilder...et skikkelig LYS-punkt den dagen!

Her kikker de på Terjes bilder...her har vi virkelig mye å lære alle og enhver!!!

Klubbens leder og sekretær studerer bildene. Fjellrevbildene du kan skimte er Mattismammas flotte bilder.

Her pakker Mattismamma og jeg sammen bildene våre...bildet har jeg stjålet fra vår felles venninne, Kari sin blogg Hestiaverden...

Jeg håper flere LYS går opp for meg snart...det er vel bare å øve og øve og øve...

Flere Lys-bilder på Hagemor Fotosafari..


3 kommentarer:

Petunia sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Petunia sa...

Jeg vet akkurat hvordan du har det/har hatt det angående kamera. Det er dager da jeg bare skuler på speilrefleksen. Burde finne meg en fotoklubb moed noen tålmodige sjeler jeg også:)
Da ville kanskje jeg også sett lyset!!!

Petrine sa...

Hei igjen ! Stikker innom på tirsdag, eg. Rekk ikkje innom alle på mandag :)

Koselig lys-tig gjeng ditta! Er sjølv ein Autoknapp fotograf og er fornøgd med det inntil vidare :) Kan ikkje lære alt på ein gong.

Så artig at dokke laga utstilling :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails