torsdag 28. oktober 2010

NatureFootstep Macro

Jeg fant en koselig utfordringsblogg!! NatureFootstepMacro. Du kommer dit når du trykker på logobildet nederst i innlegget.

Mitt bidrag må være denne flotte Austinrosen…jeg har nevnt den i tidligere innlegg, siden jeg nettopp har oppdaget sjarmen med både roser og fargen rosa. Denne skjønne, duftende Austinrosen har jeg hatt i 8 år, de første årene i ei potte som ble slengt i komposten på vinterstid, men de siste 3 årene har den kommet i god jord og selv i dag, siste del av oktober, er det knopper på damen. Dette bildet er tatt i juli i år.

IMG_7353

Grunnen til at denne ble valgt i dag, er at min kjære svigerfar, Gammelsnekkeren fyller 80 år. Mange gratulasjoner til verdens beste Bestefar.

Jeg og en annen svigerdatter satte inn bilde av den flotte 80-åringen i dagens avis. Lokalavisa vår har vanligvis gratulasjoner til alle jubilanter i dekningsområdet, m en da jeg leste avisa i dag, sto han ikke der. Han hadde ringt avisa og bedt dem ikke ta han med..da ble det jo komisk at på samme sida sto bilde og fullt navn… Jeg stusset litt, for han er ikke en beskjeden mann som ikke liker offentlighetns lys. Han er svært oppegående og engasjert og har et langt liv som bedriftsleder og en samfunnsengasjert person. Jeg ringte han for å gratulere..og lurte på hvorfor…. Jo det var så dumt om det kom så mye blomster….for de ville jo visne og dø…

Vell…gratulerer uansett, kjære Gammelsnekker, det er høst, og de fleste planter visner på denne tiden, men om noen måneder kommer en ny vår, og da blir det frodig og grønt igjen.

 

Flere macrobilder om du trykker på bildet:

naturefootstepmacro

Eva Cathrin

3 kommentarer:

Maria G sa...

Åhh vilken vacker ros, och så fin rosa färg den har.
Mycket fin bild!
Ha en bra dag!

i stora drag sa...

Vacker bild på en vacker ros! Vad kul att den fortfarande blommar! Här har det mesta fått frost redan.
/Pia

Laila -Karin sa...

Nydelige roser.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails