fredag 22. oktober 2010

På tur i Ørska

Glad og lykkelig på tur torsdag morgen. Ønskevær!!! Lyset har så vidt kommet, guttene er avgårde på skolen og mine splitter nye Lundhags fjellstøvler passer utrolig bra sammen med mine Bergans gamasjer…nei, jeg har ingen reklameavtale med de nevnte.

IMG_9990-1

Men hva skjedde…det var tyngre opp lia enn jeg trodde, alene..oj-glemt å spise frokost..halvveis opp i lia bestemte jeg meg for å ta en annen vei… Mattismamma kaller meg ofte ironisk: Pathfinder…tror absolutt ikke det er fordi jeg er så god til å finne stiene… “rett opp-rett ned”- er gjerne mitt motto. da blir man ikke forvirret av alle svingene..og finner som oftest bilen til slutt._MG_0047-1

Vell…dette ble en herlig tur i Ørska. Hadde ingen anelse om hvor jeg var..eller hvor langt unna stien jeg var ( obs: jeg var ikke uansvarlig og dette er et lite omsråde, og det er bare å gå ned, så kommer jeg til havet eller hovedveien..)

Frida var superfornøyd, her har vi aldri vært før. Mange spennende lukter.

Jeg synes selvsagt GPS er juks, selv om min nye mobiltelefon har funksjonen…det har nok ingenting å gjøre med at jeg ikke forstår hvordan den virker…Monstertelefomnen skal jeg fortelle om en vakker dag…når jeg vet hvordan jeg skal bruke den.._MG_0004

Se flere Ø-er fra ABC-utfordringen til Petunia om du trykker på ABC-knappen. Selv tar jeg en snøhelg på Ørskogfjellet!!abc.....

Eva Cathrin

11 kommentarer:

Maria G sa...

Superfint Ö-inlägg!
Härliga bilder!
Snö har vi fått här hos mig också, men tack och lov så smälter den bort där solen kommer åt :) Tycker det är lite tidigt med snö redan i oktober.
Trevlig helg!

Helle K. sa...

Meget fine snebilleder - vi får heldigvis ikke sne så tidligt - altså sådan rigtig sne ;)der er vist faldet nogle enkelte hvide totter enkelte steder.

Petunia sa...

Jeg er som deg! Rett opp og rett ned! Hvorfor gjøre det mer vanskelig;) Superfine bilder!!

Kamelryttersken sa...

Knærne mine liker ikke rett opp eller rett ned, derfor går det mest bortover...

Lotta sa...

Underbara bilder. Särskilt den sista.
Sååå vacker Frida är och vilken toppenmodell.Pussa henne på nosen ifrån mig.Duktig tjej.
Mysig helg Kramizzzzz

Inge sa...

Dejlige billeder fra en skøn tur, det er godt at være hund hos dig.. :-)

TorAa sa...

ja, tenke seg til den første sne har allerede gjort sitt besøk over den ganske Norges land.
men, det er vi ikke ukjent med...

Flotte bilder,
og jeg fortstår utmerket "Ørska".
Det var jeg freaf morgen å tittet ut av vinduet: Hvitt - over det hele

linsky sa...

Å, det fins ikke bedre enn nysnø og en lang tur. Er man skodd skikkelig, er føret aldri noe problem! :)

Hestia sa...

Disse herlige turene!!! Det er iallefall aldri kjedelig å gå sammen med deg

-klem-

Irene sa...

Sporty innlegg .... og jeg skjønner at Frida koste seg! Nydelig hund forresten!

Anonym sa...

Steike for noen sko og gammasjer! Jeg må si du kan kle deg for turer i skog, mark og fjell nå gitt,-)) Bra!
Neste GPS og kartbruk!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails