fredag 29. oktober 2010

Sunrise from Bremsneshatten, Averoy, Norway

 Etter å ha fulgt minstemann på skolebussen, fikk jeg det plutselig kjempetravelt. Det så ut til å bli en fantastisk soloppgang. Jeg heiv kamera, bikkja og meg selv i bilen, for jeg tenkte Bremsneshatten måtte være perfekt. å vei dit, ringte jeg Hestia, hennes blogg er Hestiaverden, og sa at om hun er klar om 5 minutter, så starter jeg turen utenfor huset hennes…

IMG_0126

Det er mørkt enda, og vi kan så vidt skimte reinsfjellet i bildet over. I bildet under ser vi Kristiansund som en lyskilde over Bremsnesfjorden.

IMG_0129

Rødgløden begynner å komme til syne over Freikollen..

IMG_0131

Fridasnuppa er kjempefornøyd med en tur tidlig på mårran…regner ikke med å treffe så mye folk nå, så hun er lykkelig over å ikke gå i bånd.

IMG_0133

IMG_0135

Så hører Frida det komme noen. Jeg blir litt urolig, hun er bare snill, men ikke noe kjekk for hunderedde folk når hun er løs. Da roper hun veldig..hun sier jo bare klappmegklappmegklappmeg, men for utrente ører høres det ut som voffvoffvoff…og det er jo ikke alltid kjekt. Det er ingen fare, det er bare Hestia som kommer halsende…jeg ga jo henne ikke så stort valg, “Du må være klar når jeg kommer, for jeg skal ha med soloppgangen…” kanskje ikke drømmetelefonen å få klokka 8 om morgenen, men som fersk kameraeier klarte hun selvsagt ikke å motstå fristelsen.

IMG_0136

IMG_0139

IMG_0141

Må selvsagt ta et bilde av flotte Meek-Knoken…det er flere uker siden jeg var der sist, og jeg kjenner den roper på meg.

IMG_0143

IMG_0146

Hestia synes Fridasnuppa har blitt rolig og flink. Hun er jo ikke akkurat en typisk Golden Retriever da…. mer som en EngelskSetter i blondinekostyme…

IMG_0149

IMG_0155

All pics are taken from Bremsneshatten, a little hill in my neighbourhood at Averoy. Visit more scenes around the world by pushing the button.:

scenic

More from todays dogwalk at my other blog: HagemorFotosafari

Eva Cathrin

5 kommentarer:

Inger-M sa...

For en flott fotofortelling, og nydelige bilder!

Tricia sa...

Wonderful series of Scenic Sunday shots!!!

wenn sa...

great to witness the sunrise!

anne - moseplassen sa...

Så morsmomt å kunne følge de helt fra svarte natta til fargeprakt. Flotte bilder :D

Livsnjutaren sa...

Finns inget vackrare land att fota än Norge. Skulle flytta dit imorgon om älsklingen bad mig.(norrman)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails