mandag 15. november 2010

En Himmelsk tur med gode venner

 

Dette blogginnlegget er noen dager gammelt…jeg fikk plutselig feilmeldinger når jeg skulle publisere. Svarer fra blogger var “403 forbudt” jeg prøvde og prøvde, og det viste seg at jeg kunne blogge tekst, men ikke bilder. Jeg bruker Window live writer, så jeg prøvde å publisere direkte fra bloggen til slutt, og da fikk jeg noen merkelige feilmeldinger som jeg “trykte på” Da viste det seg at vi har 1o24 MB, eller 1 GB til disposisjon i Picasa nettalbum som blogger støttes opp imot og jeg hadde nådd “gratisgrensen”. Jeg har nå kjøpt 20 GB, som koster 5 dollar per år, og dette ordnet jeg på fredag, jeg har fortvilt forsøkt å publisere i helgen, men de 24 timene som google antydet, gjelder altså ikke på helg. Så i dag mandag, var alt på plass… Jeg lurer på om jeg er en smule hekta når jeg “kjøper” plass, men vi koser jo oss i Bloggverden, gjør vi ikke?? Tenkte bare på dette som en forklaring om noen andre opplever det amme og ikke vet hva som skjer Smilefjes

Ha en fin dag, og bli med meg på tur snart igjen!

Enda en gang fant vi turen til Farstadstranda i Fræna Kommune på Nordvestlandet. Det er nabokommunene til Averøy og Atlanterhavsveien. Hustadvika, et av verdens farligste havområder, ligger her.

Once again, Farstadstranda at the North West Coast of Norway. Not far from Averoy, where my home is, and close to the Atlantic Road. Hustadvika, one of the most dangerous seaways is here.

_MG_0635

Farstadstranda er kiternes eldorado.

The Farstad Beach is Paradise for kiteing.

_MG_0637

Fridasnuppa mi tåler ikke at noen bøyer seg ned, for da bare vet hun at de gjør det for at hun skal få kos…dessuten tror hun at Mattismamma er hennes fostermor.

My Golden Frida really believes that if you get down, it must be to cuddle her…and she also think that Mattis’ owner is her stepmum..

_MG_0666

Frida and Mattis, Blondie and the Bandit..

_MG_0644

_MG_0671

Vi var flere som gikk sammen denne nydelige dagen. Damen i den røde jakken traff vi tilfeldig, henne har jeg fortalt om før…når jeg har snakket om shopping.. hun driver nemlig den lille koselig butikken Hjerterom

Ellers var vi fire damer og to kjekke hunder på tur i dag.

_MG_0729

Jeg er så heldig å få nye venner i en alder av førti år. Denne damen var i utgangspunktet en bloggvenn som bor i nabokommunen og som viser seg å være barndomsvenn med flere av mine venninner. Koselig dame og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg, E. _MG_0769

_MG_0752

_MG_0892_MG_0772

Denne Lille Havfruen har nok gått på grunn….

This little Mermaid might be stranded…

_MG_0864

Flere Himmelske bilder finner du hos Petunia 

Eva Cathrin

1 kommentar:

TorAa sa...

Heisann, jeg måtte bare bla meg ned til dette innlegget, som sedvanlig holder høy fotostandard.

Problemet med Pica kjenner jeg altfor godt til. Jeg ble fullstendig tatt på senga. Ikke det at de få $ gjør så mye, men måten det gjøres på.
Uten forvarsel og en skal jammen lete godt for å finne ut at FREE slett ikke er FREE. Jeg sjekket hva som lå i mitt Picasa nettalbum og der fant jeg sannelig samme bilde lagret opp til 13 ganger. Ikke rart det ble fort fullt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails