søndag 21. november 2010

Juleforberedelser og give-away

Neida, jeg skal ikke begynne å skrive om alle giveawayene rundt om i Bloggverden…det kan andre ta seg av. Men disse nissene var såå skjønn, og jeg vil gjerne at dere tar en tur innom Nelly Hobby, for hun lager de søøte nissene som Petunia har i sin Giveaway. Jeg falt såå for nissene at jeg har planer om å bestille meg noen av de…jeg er ganske realistisk, og forventer ikke å vinne…det kan andre gjøre.

Gavedryss_1_thumb[3]

Jeg er jo en juleperson, og synes slett ikke det er for tidlig å tenke på julen i midten av november. Julevasken er godt i gang, julegavene er ferdig pakket og sortert i poser til de ulike familier og julekortene var klar for flere uker siden. Jeg har ikke sendt kortene da…da forstår jo folk at jeg er litt rar…de ligger klar til posting når det er sømmelig..ca 1. desember.

_MG_1291

I dag har vi faktisk kost oss, både minstemann, trommisen, snekkeren og jeg. Vi har vært med Cøliakiforeningen i Møre og Romsdal på Eventyrlige Skaret. Der var det nydelig julemat og koldtbord etterfulgt av kanefart og flere aktiviteter for barna. Skikkelig plass for å komme i julestemning.

_MG_1308

Ta en titt innom Nelly Hobby for å se og bli inspirert av de artige nissene, og Petunia fortjener også et besøk, hun står bak mange av de morsomme foto-utfordringene som jeg er så hekta på

Ellers ønsker jeg alle en herlig førjulstid, enten dere er julehekta som meg, eller venter med julen til dagen før..hver får gjøre som det passer best!!

 

Eva Cathrin

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails