mandag 8. november 2010

Mandagstema- Vannvittig…

Petunia har fått fulle og hele ansvaret for Mandagstema, og nå finner vi utfordringen på bloggen hennes hver mandag morgen. I dag er temaet Vannvittig, og det skulle ikke være så vanskelig.. men det er det jo likevel…skal man tolke ordet og trekke inn VANN..det ville jo vært helt i min ånd…

_MG_0555

_MG_0553

IMG_0336

Eller skal man fortelle om hvor vannvittig herlig det er å være barn når det er snø..?? Vi er jo ikke så bortskjemt med skikkelig stabile vintre her på Nordvestlandet, men sist vinter var det vannvittig herlig.. kanskje ikke fordi jeg er så utrolig gld i snø, men fordi alternativet vårt er 20 cm med nesten sammenhengende vann…slaps!! Og det er vannvittig irriterende..Jeg håper vi får enda en kald og stabil vinter!!

IMG_8670

 

IMG_5114

Eller skal man bli politisk og fortelle hvor vannvittig det er på våre kanter for tiden…med fare for at sykehuset vårt skal legges ned..Neida, det skal ikke legges ned, lovte Jens Stoltenberg da han var på besøk på sykehuset..akuttfunksjonene skal bare gradvis flyttes/fjernes slik at det legger ned seg selv… Arbeiderpartiet hadde 54% oppslutning i Kristiansund ved forrige valg…jeg tør å spå at det ikke vil bli slike tall ved neste valg..og det er flere grunner til enn sykehussaken..men jeg skal ikke bli politisk…

sykehus

Så derfor viser jeg flere vannvittige bilder. Her ble eldstemann tatt på fersken i sjokoladesniking…han har blitt lurere med årene..nå finner jeg bare tom-poser i kjøleskapet..

Sommer07 022

Besøk Petunias Mandagstema, og legg inn en tolking på Vannvittig du også!

mandag

Eva Cathrin

6 kommentarer:

Maria G sa...

Härligt inlägg med otroligt många fina bilder!
Ha en riktigt bra dag!

Maboe sa...

Flott innlegg!

Malys krok sa...

Flotte bilder! Ser ut til at sjokoladetyven ble vanvittig redd!
-Margit-

Sommertid sa...

Jepp, det er mye vannvittige greier mellom himmel og jord. Og noen har du fått med deg her..samt herlige bilder..lo godt da jeg så en sjokolade liker av rang...på fersken !

Anette sa...

Herlige bilder :)

Petunia sa...

Politikere lover og lyger, der er jo det eneste som er sikker politikk.
De standbildene dine er vanvittig flotte... snøen orker jeg ikke snakke om.. hehe! Fikk så vanvittig nok i fjor! Men bildene dine er jo alltid flotte!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails