mandag 22. november 2010

Mandagstema–Hjelp

Mandagstema hos Petunia i dag er Hjelp. Jeg har kjøpt meg ny linse, men hva hjelper det…jeg tok ikke mindre enn 55 bilder av fuglene på foringsplassen m in i dag…og satt igjen med 4 som var klare.

blåmeis1

blåmeis2

Joda, fine og klare, med tre modeller som slett ikke var samarbeidsvillige.

svarttrostdame

kjøttmeis

Jeg har fått hjelp, fordi jeg har blitt kjent med en flink naturfotograf som har latt seg presse til å lekke ut noen tips. Problemet er at denne mannen oppfant tålmodigheten, og jeg fikk ingenting av det…Men jeg skal nok prøve noen av tipsene hans i løpet av vinteren, men først må jeg bli kjent med monsterobjektivet.

Gå innom Petunia for å se flere Hjelp-tolkninger.

mandag

Og ta gjerne turen innom HagemorFotosafari også

Eva Cathrin

11 kommentarer:

Rimkogeren sa...

Fire flotte skud - Og husk så: Øvelse gør mester!

Maboe sa...

Jeg synes disse var fine, jeg!

Sommertid sa...

Tålmodighet er ikke bare bare...men..der som annet..øvelse gjør mester. Og selv så synes jeg det ble fine bilder av seansen jeg...

SoF/Blindstyre.se sa...

Dessa bilder blev i alla fall fantastiska!

Lycka till framöver med nya objektivet/Ha det gott!

Nelly sa...

Takk for kommentar på nisseinnlegget.
Ønsker du pris på nisser, kan du gjerne ta
kontakt på min epostadresse:
nelly.hobby(a)gmail.com

Petunia sa...

Er det D90 du har eller husekr jeg feil??
Hvilke linse har du kjøpt??
Synes bildene dine er råflotte jeg! Jeg tok ca 400 bilder gjennom stuevinduet en dag i fjor vinter og kunne bruke ca 10 av dem, så statestikken din er ikke så gale;)

Malys krok sa...

Virkelig flotte fuglebilder! Nydelig, klar og fin! -Margit-

mick sa...

Beautiful birds and great photos.

anette sa...

Åh, så flotte bilder! Og gratulerer med ny linse (jeg er ikke det spor misunnelig ;) Klem fra Anette :)

Anneli - A'la Foto sa...

Vad är det för monsterobjektiv du har då? Dessa bilderna är ju fantastiska! Sedan är det ju så att många fotografer får många dåliga bilder i väntan på den där jättebra bilden! Särskilt naturfotografer som inte kan styra sina modeller!
Blåmesbilderna är jättevackra...och även den okända fågeln i mitten! Talgoxen är också fin men de tre andra är helt suveräna!

Lycka till i fortsättningen!

ha en skön kväll!

Berit sa...

Nydelige bilder av nydelige fugler! Syns faktisk du har en bra statistikk å vis til; jeg knipset utallige bilder av fuglene på brettet og ingen av dem klare! Forklaringa var ikke hverken kamera eller fotograf, men ruta i vinduet hadde punktert...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails