mandag 15. november 2010

Når man leker med de store guttene….

 

Jada, jeg turte…jeg har deltatt på fotoutstilling. “det er viktig å vise bredden i en fotoklubb..” og jeg er med for å vise at det er plass til alle…ikke bare de perfekte..da vil bare nye medlemmer bli skremt bort..haha…godt å ha noe å trøste seg selv med. Jeg er inne i ei periode der ingen av bildene mine er bra..og så jeg som hadde så mye bra i vinter…hehe..jeg synes jo ikke det når jeg ser på dem nå.

IMG_1087IMG_1086

Det som er så flott i vår lille klubb, Hustadvika Fotoklubb, er at man blir så hjertelig mottatt. Det er faktisk plass til ei rappkjefta sunnmørsdame..hehe..og vi som er nybegynnere får lære av de andre som mer enn gjerne deler av sin erfaring.

Det er jo mulig man kan bli litt sliten av hele kjerringa..for vi er i gang med planlegging av neste utstilling…det skal jeg fortelle om senere..

Bildene over er fra helgas utstilling, og bildet under er fra da jeg som Hagelagsleder inviterte klubben til å ha utstilling på Averøy Hagelag (Årets Hagelag 2010 i Norge)sitt arrangement.

 

Lederen til høyre, er utdannet fotograf og hvordan å bruke kameraet er han mester på. Når vi er på tur, passer jeg på å luske litt rundt ham for å få tips.

Terje, som jeg har okkupert fanget på, er en fantastisk naturfotograf og du kan se et gammelt intervju med han HER.

I dag har disse vært på besøk hos meg, og jeg har lurt mange hemmeligheter ut av Terje…så i løpet av denne vinteren skal jeg klare maaange fuglebilder.

fotoogmeg

Noen av bildene jeg hadde med på utstillingen.

IMG_6784

IMG_7945IMG_8753-1IMG_1783IMG_6358IMG_7353-1

Når “gutta” var innom på besøk i dag, viste G meg noen små triks i Photoshop..og disse svanene, knipset på Atlanterhavsveien, har jeg justert bittelitt i Photoshop. Jeg har som kjemnt vært litt motstander av redigering..jeg blir mye mer imponert over bilder som ikke er fikset på. Noe av grunnen må jeg sikkert en vakker dag innrømme kommer av at jeg ikke helt behersker verktøyet, men bildet ble faktisk mye freshere når jeg fikk justert litt på lyset.

Dette blir mitt Himmelsk-bidrag denne uken. Jeg har fått en himmelsk hobby, selv om det er himmelvid forskjell på mine og Terjes bilder, kan jeg si at jeg har utviklingspotensiale..hehe..

Forrige uke hadde jeg bloggproblemer, tro det eller ei, men jeg hadde fylt min kvote i nettalbumet… Nå har jeg fått fikset problemet, men se gjerne innlegget under, som skulle være forrige ukes himmelske bidrag.

SvanerpåAtlanterhavsveien

Denne uken skal jeg i allefall klare å poste til Petunia sin Himmelske utfordring…

himmelsk

 

Eva Cathrin

7 kommentarer:

Merete sa...

Fint at du hiver deg med på fotoutstillinger. Jeg er ikke noen spesialist på foto, men jeg elsker bildene dine. Det har jeg sagt ganske mange ganger, og jeg mener det!!! Fortsett å ta bilder, fortsette å stille dem ut! Gleder meg til å se utstillingen i Bjørsholbua snart.

TurboLotte sa...

Så gøy med fotoutstilling da!! Det må jeg si. Tøft.
Og de svanene der..himla rett de flyr. Hihiii.

Ida sa...

Flotte naturbilder, alle sammen.

Foto er en fin hobby.
Det finnes motiver overalt.
Og ikke et eneste bilde eller øyeblikk er likt... Spennende!

Man kan stadig la seg inspirere,
og å inspirere andre igjen,
gjennom både blogging, utstillinger osv.

Lykke til med fuglefotografering gjennom vinteren.
Kos deg med det,
og ha det gøy!

TorAa sa...

Nydelige bilder alle som ett.
Spennende å være med i fotoklubb og på utstillinger. Lenge siden jeg var med på slikt- sånn 35 år siden. Mørkerom og kjemikalier...

Skal snart over til Texas. Der skal vi bo hos en pensjonert advokat som virkelig er god med bilder. Se selv:
http://www.flickr.com/photos/diderot43/page1/
Her har jeg litt å lære;D

Misham ツ sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Misham ツ sa...

Skjønner ikke at du kan tenke at dine bilder ikke er gode, de er jo FANTASTISKE!! Dermed basta!

Og SÅ heldig du er som får stille de ut. Skulle ønske det kunne skje meg, men mine bilder er ikke like bra som dine da. Og jeg føler jeg ikke er god ok til å være med i en fotoklubb...

Petunia sa...

Du er flink og stå for dte du gjør! Synes du er rimelig beskjeden når du kaller deg amatør! Jeg har enda ikke sett et bilde du har tatt som ikke ser ganske så proft ut!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails