fredag 3. desember 2010

E for Engler

Hjeeelp….det var fredag igjen…her i huset er det blitt vasket og ryddet og ryddet og vasket..og kameraet har ikke vært rørt i i det hele tatt…Mitt bidrag til ABC-Skandinavia i dag er E for Engler. Jeg tok en rask tur rundt i stua og kikket etter engler..

Skapet fant jeg da jeg flyttet inn til snekkeren og vi skulle gjøre om en gaaaammel garasje til stall… Det har lagt i fryseren og fått et malingsstrøk og snekkeren ristet på hodet når jeg ville ha det med meg når vi flyttet…

IMG_1436

Disse kjekke karene sitter i vinduskarmen i et av mine hundretalls koblede vindu….det er kjedlig nok å få vinduer blanke når man pusser dem…men mine vindu har 4 flater…og er maaaange…I tillegg er det kaaaldt, og når man pusser vindu i 7 minusgrader så fryser vannet til is… Jeg elsker kulde og den lange stabile perioden vi har hatt på Nordvestlandet for tiden. Vi er ikke akkurat bortskjemt med skikkelig vinter, men nå venter jeg på litt mildere vær slik at vinduene kan pusses på utsiden og vi kanskje kan få litt ren hvit sne!!

IMG_1437

Denne engelen er svært tung….den kjøpte jeg i Trondhjem en gang jeg var der og vandret gatelangs med svært mange tunge poser..

IMG_1449

Ikke akkurat engler, men min kjære mormor laget denne for svært mange år siden, og den hang på mormors kjøkken hvert år da jeg var barn og nå har jeg arvet den.

IMG_1445

Mitt yngste englebarn….på vei til Halloweenfest. Han synes selv han er svært skummel med Drakulatenner, mens vi synes han er skumlere uten, for han er temmelig tannløs…

IMG_1075IMG_1076

Her er alle tre englebarna mine…dette bildet brukte vi som julekort i jula 2008…de to eldste er ikke så små lengre, men englebarna mine likevel..

Julekort 08 013

Denne englegjengen har deltatt på sin første cup, alle er andreklassinger. Min engel er lysluggen som holder hånda rundt en mørkhåret skjønnhet.

IMG_0571

Flere E-tolkinger finner du hos ABC-Skandinavia

Ta en tur innom HagemorFotosafari også

Eva Cathrin

7 kommentarer:

Inge sa...

Sikke en masse dejlige engle du har fundet - godt valg til e :-)

Annette's space sa...

Der var mange forskellige engle her....Dejligt valg :-))

Malys krok sa...

Engler passer jo godt i denne søte juletid! Flotte engler du har, alle sammen! -Margit-

Tina - omme i London sa...

Sikken en masse soede engle. :)

Vibeke LSH sa...

Jeg liker at du viser oss at engler kan være så mangt :-)

Kamelryttersken sa...

Englebarn må vi ha

Ha en fortsatt fin søndag :)

Pysselfarmor sa...

Gillar Eva Cathrins E:n ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails