fredag 10. desember 2010

F for FOTSOPP!!!

Fotsopp er ei gruppe på 6 ungdommer som går i 9. klasse på ungdomsskolen. Vi var på kulturskolekonsert igjen denne uken, og som vanlig sitter vi 6 mødre med tårevåte stolte øyne.

Denne gangen spilte de 3 låter. Trommisen min er pianist i bandet, men veksler mellom piano, kjeyboard og trommer. Trommisen veksler mellom trommer og solo. Mens Keyboardisten veksler mellom Keyboard og solo…og da springer 15-åringen min mellom piano og keyboard gjennom hele låta…nei, man må være der for å oppleve..

FOTSOPP1

Hele gruppa er en herlig gjeng med gode talenter og de har en fantastisk allsidig lærer som virkelig får fram det beste i denne gjengen.

FOTSOPP2

Bildet under er fra i sommer da de varmet opp for DONKEY BOYS på utescenen på Kvernes Museum. Min midtimellomsønn er nummer tre fra venstre.

IMG_5541

Ta en tur til ABC-Skandinavia og se om noen matcher min F i dag..

Eva Cathrin

mandag 6. desember 2010

Nissekjerring på flyttefot..

Jeg har sett en kjekk nissemann som er akkurat like stor som meg, og han er på jakt etter ei kjerring.

Kjerringa her i huset er ikke så nissete, men lar seg stadig vekk rive med når hun er på shopping. Nå har jeg bodd her i huset i 8 år…det står 2002 under foten min…og enda har jeg ikke fått noen fast plass.

IMG_1479

Her har jeg kommet meg fra spisestua og inn på kjøkkenet, og snart er jeg på vei ned i en pakke som skal sendes til den kjekke nissen i Petunias kjøkken.

Jeg har til og med hørt at det er mye snø der hun bor, og at det trengs en snøelsker i det huset.

Så hvis bare Petunia sender adressen sin i et annet media vi deler, så er jeg på vei, min kjære.

IMG_1476

IMG_1482IMG_1483

IMG_1486IMG_1487

Ellers er huset på Averøya fullt av slike nisser…på alle bord, i lamper, blomsterpotter og overalt. Norske, kun norske.

mandag

Mandagstema hos Petunia er selvsagt nisser…

Eva Cathrin

fredag 3. desember 2010

E for Engler

Hjeeelp….det var fredag igjen…her i huset er det blitt vasket og ryddet og ryddet og vasket..og kameraet har ikke vært rørt i i det hele tatt…Mitt bidrag til ABC-Skandinavia i dag er E for Engler. Jeg tok en rask tur rundt i stua og kikket etter engler..

Skapet fant jeg da jeg flyttet inn til snekkeren og vi skulle gjøre om en gaaaammel garasje til stall… Det har lagt i fryseren og fått et malingsstrøk og snekkeren ristet på hodet når jeg ville ha det med meg når vi flyttet…

IMG_1436

Disse kjekke karene sitter i vinduskarmen i et av mine hundretalls koblede vindu….det er kjedlig nok å få vinduer blanke når man pusser dem…men mine vindu har 4 flater…og er maaaange…I tillegg er det kaaaldt, og når man pusser vindu i 7 minusgrader så fryser vannet til is… Jeg elsker kulde og den lange stabile perioden vi har hatt på Nordvestlandet for tiden. Vi er ikke akkurat bortskjemt med skikkelig vinter, men nå venter jeg på litt mildere vær slik at vinduene kan pusses på utsiden og vi kanskje kan få litt ren hvit sne!!

IMG_1437

Denne engelen er svært tung….den kjøpte jeg i Trondhjem en gang jeg var der og vandret gatelangs med svært mange tunge poser..

IMG_1449

Ikke akkurat engler, men min kjære mormor laget denne for svært mange år siden, og den hang på mormors kjøkken hvert år da jeg var barn og nå har jeg arvet den.

IMG_1445

Mitt yngste englebarn….på vei til Halloweenfest. Han synes selv han er svært skummel med Drakulatenner, mens vi synes han er skumlere uten, for han er temmelig tannløs…

IMG_1075IMG_1076

Her er alle tre englebarna mine…dette bildet brukte vi som julekort i jula 2008…de to eldste er ikke så små lengre, men englebarna mine likevel..

Julekort 08 013

Denne englegjengen har deltatt på sin første cup, alle er andreklassinger. Min engel er lysluggen som holder hånda rundt en mørkhåret skjønnhet.

IMG_0571

Flere E-tolkinger finner du hos ABC-Skandinavia

Ta en tur innom HagemorFotosafari også

Eva Cathrin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails