torsdag 27. januar 2011

Luftetur på Averøya

En luftig luftetur på Averøya må vel passe til både ABC-Skandinavia sin L-uke og Petunia sin Himmelsk Fredag? Uansett, dagens luftetur gikk til Søbstad-Bjerja på Averøya. Vi er ikke så høyt oppe, og kaller det vel egentlig ikke for fjell-tur, men vi ser nesten hele Hustadvika, i allefall fra Farstad til Kristiansund herfra.

I bildet under ser vi Hestskjæret Fyr.

IMG_0729

Our dog-walk this day was at a small mountain, called Søbstad-Bjerja at Averoy. We can almost not call this rock a mountain, but the view is great, and we can see most of Hustadvika, one of the most dangerous places at sea in Norway.

Bildet under viser Bremsneshatten

IMG_0732

IMG_0737

Her kan vi så vidt skimte min egen Meek-Knok ...

IMG_0756

IMG_0767

Etter å ha vært på Søbstadbjerja, bildet over, ville vi gå en annen vei videre enn vi bruker og gikk ned her: Jaja, vi brakk ingenting..

We did not break any bones when we walked down here…

IMG_0777

Denne skogen ligger helt inntil Bjerja, mellom berget og Hendmyrane…vi kjempet oss igjennom, men så til slutt lys i enden…

This forest was very difficult to walk through, but we found the light finally..

IMG_0780

Jeg har lyst å kalle dette bildet “Bøllen og Blondinen”, men sannheten er vel at Bølla er Blondina i dette tilfellet..Frida mi er en leken og rampete blondine.

This is Blondie and the Bandit..but the truth is that my Frida is both..

IMG_0786

IMG_0789

IMG_0807

Eva CAthrin

3 kommentarer:

Gabriela Abalo sa...

Awesome shots!!!

cheers from Uruguay :)

http://gabrielaabalo.blogspot.com/2011/01/skywatch-friday-season-4-episode-29.html

Ruths datter sa...

flotte bilder fra kjære Averøya. meeknoken er en flott topp å bestige. er der hver sommer. En gang hadde vi med oss telt og overnattet på toppe(nesten)toppen da.Ønsker deg en fin helg
klem

Amy sa...

Hva skjedd med alle snø? Nydelig bilder av en vakre øy...og det er en ordentlig flott fire beint par dere har der... ;-))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails