mandag 4. april 2011

Bortsjemt kjerring og fortvilte ungdommer

Fotoglede er mandagstema hos Petunia 

De to første bildene her har min venninne, som har bloggen Kompassrosa , tatt av meg.

Jeg har egentlig aldri vært spesielt fotointeressert….men så hadde jeg ei god venninne som fikk skattepenger og ville kjøpe seg kamera. Ho fortalte i det vide og brede, og undersøkte og sammenlignet..og fant ut at Canon EOS 1000D ville passe til oss nybegynnere..Jaja, tenkte jeg…og kjøpte jeg og..Jeg hadde så vidt begynt å blogge litt, også fordi samme dama viste meg alle slags blogger…jeg har jo egentlig total digitalskrekk…

DSC00241

vell…nå har jeg ikke digitalskrekk lenger…er vel mer DIGIGAL….og til jul fikk jeg nytt kamera av snekkeren….et Canon EOS 7D…og har fått litt digiskrekk igjen…det er litt vel avnsert for blonde meg..men men…det skal vel gå.

Hvorfor snekkeren villig skjemmer meg bort slik?? Jo han er overlykkelig fordi jeg har fått foto som hobby og at hestene er solgt…

Ungdommene derimot, er fortvilt…mammaen eier ingen hemninger lenger…ser jeg noe, så er det frem med kameraet.. “Ikke leggg deg neeeed!!!!” kommer det skrekkslagent fra flaue ungdommer når vi er ute på tur…tenk om noen ser oss..

røeggenMarianne

Så legger jeg meg ned da…og tar gjerne en samtale med de jeg knipser….og denne betyr fotoglede for meg. Denne fikk jeg 3. plass for i den lokale klubbens konkurranse “årets foto” (det hører med til historien at jeg turte å sende inn bilder til konkurransen kun en gang gjennom hele året)

IMG_8753-1

Jeg har ikke kommet så langt enda…at jeg ligger i vannet på vinterdag…men så oppnår denne karen bedre bilder da…så vi må nok bare følge etter…

IMG_2166

Ha en fin vårdag

Eva Cathrin

12 kommentarer:

fjällripan sa...

Vilken trevlig historia om ditt fotograferande. Fina bilder också!!
Ha en bra dag :)

Marias Teater sa...

Nydelig fortalt og illustrert!

Marianne Johnsen sa...

Bra! Jepp,jepp også er det nye turer;-)

Birgitta - foto CHIP sa...

Vilka underbara bilder på FOTO glädje du visar - precis så är det :)

Inge sa...

At se og fange hverdagen små, store, skæve og skønne detaljer er ren fotoglæde.. :-)
Fantastisk flotte billeder du har valgt i dag.

Tromsøjente på 39 sa...

Hehe, som jeg hører ungdommen. Har hatt lignende kommentarer fra jenta i huset :).

Fantastisk fine bilder og gratulere med 3. plassen. Tror absolutt du skal være med i flere konkurranser :)

SoF sa...

Macrobilden är helt fantastiskt fin! Härligt att läsa om den förvandling du genomgått när det gäller fotograferandet.
"Det är aldrig försent att ändra sig"

Tack/Ha det gott!

Sinna sa...

Härliga kort och härlig berättelse. Lite samma är det här för nu tjatar jag inte om någon mera hund, utan har nästan helt slukats av mitt nya intresse för fotografering..Nu tjatar jag om ett till objektiv isället ;-)
Sinna

Petunia sa...

Haha! Kjente meg slik igjen i dette og det er nok mange andre på MT som også gjør!
Herlig skrevet!!

Parkvegens Hageglede sa...

Kjempefin historie, Eva Cathrin. Foto er gøy, lett å bli ltt hekta, ja. Gratulerer med 3.plassen... moro med konkurranse :-)

Millemilla sa...

Hehe! Kjente meg igjen i mye her ja. Flott "udyr" du har knipsa.

Merete sa...

Fine bilder, Eva Cathrin! Har sagt det før, men sier det igjen! Fotodilla og det å bli digigal, ja, det forstår jeg veldig godt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails