fredag 22. april 2011

Himmelsk påske??

Det er en merkelig påskestemning hos oss denne påska. Ingen påskepynt u det hele tatt…det oppdaget jeg plutselig i dag når vi ventet middagsgjester. Vi er jo alltid på hytta i påska, så all påskepynt er der..Vi har hytte på Ørskogfjellet, og selv om det er på fjellet, er det likevel Nordvestlandet, så sneen er fraværende på denne tiden. Våren er en hyttefri periode for oss..

IMG_2517

Første del av påska var snekkeren og søsknene på Hurtigrutetur, som jeg har fortalt om tidligere. (vi kjøpte tur til svigerfar på 80-årsdagen, og vi mistet ham tidligere i vår, men de bestemte seg for å ta turen sammen likevel)

Etter turen, var det på tide å begynne å rydde i huset etter svigerfar. En tung oppgave, men en viktig del av sorgprosessen. Vi svigerdøtrene holdt oss langt unna, slik må søsknene gjøre uten innblanding.

IMG_2518

Ellers har hjemmepåska vært trivelig så langt. Vi har hatt niesebesøk, og mintemann elsker sin 18 år gamle kusine. De har kjørt hit og dit, kost seg med film, lego og spill, og til og med vært på fjelltur.

Vi har hatt middagsgjester flere dager, og jeg har bestemt meg for at vårt bord som er plass til 10-12 personer blir for lite….og denne gangen har jeg ingen planer om å spørre snekkeren om hva han syns, kun informere…

Husets ungdommer har kost seg med spillekvelder hos kompiser og telttur…jeg må ha klart å fått noe inn i de, når de helt av seg selv pakker teltet og drar på telttur, og neida, jeg har sjekket at det ikke handlet om en lurefest…

IMG_2520

Bildene er fra Atlanterhavsveien, knipset gjennom bilvinduet mens jeg var ute og øvelsekjørte med den førstefødte. Jeg syntes de passet som mitt bidrag i ukens Himmelsk hos Petunia 

Ta gjerne turen innom HagemorFotosafari eller møt meg som @vinterjenta på Twitter

Eva Cathrin

6 kommentarer:

Maria G sa...

Vackra bilder från Atlanthavsvägen! Det är bra när man kan sitta bredvid och fotografera medans någonannan kör :)
GLAD PÅSK!

Fjällripan sa...

Jättefina bilder! Vilken häftig väg!
Glad påsk :)

Pysselfarmor sa...

Himmelska bilder från er färd.....

önskar dig en glad påsk!

Petunia sa...

Det er aldri kjekt å miste noen og det å rydde ut huset, er en tung oppgave. Det husker jeg både etter mormor og farfar.
Ikke mye påskepynt her heller. Jeg er likosm ikke i påsketemning. Dessuten er det strålende vær, så hvem sitter inne!!
Flotte bilder Hagemor!

Fotokarusellen sa...

Utrolig flotte bilder gjennom et bilvindu. Atlanterhavsvein er vakker og gir en blogger veldig mange muligheter. Flott at du tok denne muligheten og viste oss de fine bildene. Takk!

Marias Teater sa...

Døden er en del av livet, men det er aldri lett. Man må tenke på, hva ville han,som har gått, likt at dere føler, gjør og sier... Bildene dine fra bilvinduet er imponerende!
PS Vi hadde heller ikke Påskepynt, men jeg fikset noen bjerkegrener og hengt opp filtegg i fine farger kjøpt dagen før til halvpris på kid. Også så ble det påske!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails