mandag 26. desember 2011

Et drivhus til besvær

Endelig fikk jeg snekkeren til å sette opp drivhus for meg. Koselig liten krok, men overbygget pergola med duftende klatreroser og annet som hører med.

My Handyman built me a greenhouse with pergola and wonderful roses and lots of cuddleing.

IMG_8614

Uups, litt rotete..

Uuups a little messy..

IMG_8618

IMG_8667

IMG_8674

As you can see, lots of happiness!

IMG_8197

Så kom Dagmar.

Then “Dagmar” came along.

IMG_4971

Fridasnuppa måtte jo ut en tur, og jeg benyttet sjansen til å sette sykler og noe inn i garasjen da blomsterpotter fløg rundt føttene mine. For første gang hadde jeg jo ryddet bort ALLE plastblomsterpotter for vinteren. Jeg ante uråd, og tok turen rundt huset til hagen.

Et drivhus til begjær hadde blitt et drivhus til besvær.

og ikke nok med det, jeg fikk påpakning av snekkeren for at jeg hadde vært ute i hagen når det blåste slik. Utpå natta dro han selv til havna for å berge flytebrygga som hadde “hengt” seg opp når vannet begynte å ebbe

Nå er snekkerne i full gang med å redde taket på de nybyggede kontorlokalene. 600m2 av bygget er nå uten takplater, og hele Røsand er dekket av isoporplater som har blåst av.

IMG_4977

IMG_4978

IMG_4979

IMG_4981

IMG_4993

IMG_4984

Vell uansett, materielle skader betyr veldig lite til syvende og sist, og egentlig er det jo spennende med litt vær. Vi Møringer trenger at det røsker litt for å trives.

Well anyway, material damage can be replaced! And we coastal people have to feel the weather once in a while.

Men HUSK: Orkan er orkan, storm er storm. Helt normalt selv om det ikke er så sterkt hvert år. Vi snakker fremdeles ikke om ekstremvær på våre kanter!

Nå venter vi bare på den neste.

Eva Cathrin

11 kommentarer:

SmilingSally sa...

I'm so sorry to see pictures of destruction. I'm glad that you are well.

Happy New Year & Happy Blue Monday, Hagemor.

Please add the Blue Monday link.
http://smilingsally.blogspot.com/

Randi Målen sa...

Hihihi...så ikke helt bra ut i hagen, nei, men tross alt viktigst at folk og dyr har det bra... Lykke til med gjenoppbyging av drivhus, og ikke minst berging av kontorbygg...

krepsemor sa...

Huff, dette er så trist! Akkurat det synet møtte meg også, og i dag har vi plukket inn plater og andre løse gjenstander! Det ligger mange tapte drømmer i den haugen med metall :( Føler så med deg!

black eyed susans kitchen sa...

We live on the east coast of New Jersey so we also know what the weather can do. What a shame...your green house was beautiful and hopefully will be rebuilt!

Shabbylishious sa...

Trist syn. Huffa det er mange som har fått ødelagt drivhusene sine. Anbefaler selvsnekra 100% mitt står like fint.

GRØNN FRYD HOS MONIQUE - sa...

Riktig leit, både for deg og "snekker'n". Da må man vel bare bite tennene sammen, eller gi opp drømmen om drivhus på værharde steder...

wenche`s hage/ hobby sa...

Jaja ser du har en skikkelig jobb med rydding når det blir stilt.

Mor Aase sa...

Oi,Oi, det var et et trist syn :-(( Føler virkelig med deg,- særlig når jeg ser hvor mye arbeid dere hadde lagt ned her! Mitt var et veldig enkelt Hydrohus som hadde tjent meg sånn ca.30-35 år,- så kanskje ikke så rart at det knelte etter siste snørike vinter, og skikkelig vind etterpå som tok de fleste glassene.Ikke orket å kjøpe et nytt, får se til våren...

Sigrunn sa...

En liten "fillestorm" for noen uker siden tok drivhuset mitt. Det var oppbygd av gamle vinduer,så det var et lett bytte siden treverket hadde begynt å råtne. I tillegg hadde vi fjernet noen store grantrær,så det måtte bare skje.Ikke var det Berit,ei heller den fryktede Dagmar, neida det var bare en liten navnløs fillevind som tok mitt drivhus. Så jeg må nok høre med arkitekten om han kan bygge det opp igjen,men veldig solid denne gangen :)
Ha et godt og vindstille nyttår :)

http://millenblogg.wordpress.com sa...

Synd med drivhuset. Håper det kommer opp igjen til våren. Du har sikkert hatt mange hyggelige stunder der.
Så gled deg, sola har snudd allerede!

Parkvegens Hageglede sa...

Så trist, Eva Cathrin. Vårt nybygde.. står heldigvis, men vi var nok litt spente.
Regner med at du nå har planene klare for et nytt hus. Vårt drivhus er garantert for 30m/s. Men Dagmar hadde nok noen sterkere kast. Men så er det dette med vindretninga også da, vi hadde den på vår side.
Treffes vi snart på kurs?
Ønsker deg en fortsatt fin uke.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails