lørdag 24. desember 2011

Som julekvelden på kjærringa

Neida, men det er det som er moderne å si. Vi har det så travelt at vi ikke rekker alt..vell, jeg rakk alt, og var ferdig i god tid. Hva jeg gjorde?? Jeg gjorde alt jeg hadde planlagt, og vil ikke si mer om den saken!

IMG_4937

Årets juletrejakt ble gjennomført i beste stil. En fornøyd 8-åring med egen øks, og en ikke så fornøyd 15-åring som ble dradd opp av senga fordi vi SKAL KOSE OSS sammen. Han ble fornøyd etter hvert, og saget ei flott furu til oss og bar den egenhendig hjem.

Minsten hugde et utetre til oss. han oppdaget til min store fortvilelse at jeg hadde kjøpt feil lys i butikken, fargee, og forlangte at de skal på…stønn, jeg er nok ikke så flink med fargede lys. De skal få være i år, men må nok forsvinne sporløst når julen er over.

IMG_4941

IMG_4949

IMG_4951

IMG_4957

 

IMG_4960

Og lykke til neste år…vi vet allerede nå at det kommer…

Møt meg på Twitter som @vinterjenta 

Og stikk gjerne innom Flickr 

 

Eva Cathrin

1 kommentar:

Ruths datter sa...

Supert med friluftsliv for små og store.Ønsker dere gode juledager og håper at stormen ikke treffer dere så hardt.
Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails