tirsdag 15. februar 2011

Frozen morning

Tidlig lørdag morgen stoppet jeg på Farstadsanda, Hustadvika. Jeg var på vei til et møte, og hadde på meg min nye OddMolly-kjole…med HellyHansen dress trukket utenpå…lekkert..not! Det var –10 grader og nyyydelig vær.

Early Saturday morning I stopped at Farstadsanda, Hustadvika at the North West Coast of Norway. I was going to a meeting, and was wearing my new OddMolly-dress with an ugly warm workingsuit too….Hot…not! It was –10`c and lovely weather.

Bølger på Farstadsanda

Kald strand

kaldt vann

kalde stener

Visit my Photoblog, HagemorFotosafari too

More water at WateryWednesday and more pics from all parts of the world at MyWorldTuesday 

Eva Cathrin

mandag 14. februar 2011

Romantisk….or not?

Dagens Mandagstema hos Petunia er….vell, kan noen gjette?? Joda: Romantisk

En ny Amerikansk tradisjon er på full fart inn i det norske folk..jada, jeg vet at det er en gammel Engelsk skikk, men den versjonen vi adoptere i Norge er, til handelstandens store begeistring, den Amerikanske.

ørnekos2

Om jeg ikke liker Romantikk??? Jo selvsagt, hvilke damer er ærlige om de ikke innrømmer det.. Litt hverdagsromantikk hadde ikke vært å forakte, men Valentins dag synes jeg kanskje er for den hemmelige kjærligheten? Tradisjonen sier vel noe om anonyme gaver? Ikke romantikk mellom ektefeller. Vi får jammen sørge for å holde det passe romantisk gjennom hele året.

ørnekos3

Snekkeren min kan nok helst kalles en praktisk mann. Jeg prøvde å finne et bilde av oss to sammen…

Men hva er romantikk? Søte ord, stearinlys og gaver? Eller det å drive bruket sammen? Jeg er veldig glad for å ha en mann som tar seg av det praktiske. Skal jeg ha bygget noe, så klarer jeg fint å lure ham til det. Av og til må jeg bruke litt kvinnelist, men alt blir til slutt.

IMG_0843

Selvsagt ønsker også jeg søte ord og blomster på døren..jeg har et vagt minne av at det var slik i begynnelsen.

Denne buketten kom han med en fin maidag. Det hadde så vidt begynt å spire i hagen, temperaturene tilsa et aktivt uteliv, og så kom han med denne…?? Han kunne vel kommet med slikt om vinteren mens vi var mye inne for å nyte en slik bukett?? Og en vanlig hverdag?? Slikt kan vel passe i et nyvasket hus i helga..og ikke har jeg vel vaser som passer heller..? Jeg tror ikke jeg sa det høyt…for jeg så tilfeldigvis kortet som hang ved: “takk for at du har vært gift med meg i fem år..”

DSC00102

Jeg har nok helt siden ungdommen heller falt for de barske guttene, som kunne ta i et tak. Ikke de vakre og romantiske som ville sitte på en benk og holde meg i hånda…Så om jeg ville hatt slikt, burde jeg vel valgt annerledes tidligere..

IMG_7382

Men tilbake til spørsmålet: Hva er egentlig romantikk?

Mer romantikk, og helt sikkert andre meninger finner du hos Petunia

Eva Cathrin

fredag 11. februar 2011

Himmelsk på Ekkilsøya

Det har blitt hvitt rundt oss igjen her på Nordmøre. Herlig! En himmelsk korrekturlakk sa noen i en sang…

The snow is back!! Lovely!

Skjærneset1

Denne vesle Havfruen observerte jeg på gårsdagens luftetur…

We have our little Mermaid at Averoy too…

Den lille Havfruen i Pålsbukta

En gammal mann som var med på dagens tur. En herlig tur på samme Ekkilsøya som i går. En tur med fire hunder, og dette blir det eneste hundebildet…En herlig pensjonist, som sikkert ble sliten bare av å se ungjentene løpe.

This is an old man that came along at our dogwalk today. Four dogs and this is the only dog-pic…A lovely old man that I am sur got tired just by looking at the girls playing.

en gammal mann

Fjøre

Som avslutning på turen fløy en stor flokk med Hegrer opp foran oss.

Hegreflukt

Ta en tur innom Petunia for å se flere Himmelske bidrag, og se flere Himmelbilder på fotobloggen min, HagemorFotosafari 

Den engelske versjonen heter SkywatchFriday 

Eva Cathrin

tirsdag 8. februar 2011

VÅRTEGN

 

Alle som kjenner meg vet at jeg elsker vinteren. Jeg gjør nok et nummer ut av det, fordi jeg synes alt for mange sutrer over været og over kuldegrader. Det er ikke noe vi kan gjøre noe ved, og jeg synes synd i dem som venter på våren bare fordi vi får noen plussgrader i januar. Disse MÅ bli skuffet, fordi det er enda noen måneder igjen til våren er her. La oss glede oss over at vi har vær her på Nordvestkysten.

IMG_7077

Det jeg ikke har fortalt til noen, er at jeg selvfølgelig elsker våren også. jeg har allerede vært i hagen og kikket, der er det grønne spirer av vårens valmuer, og de første løkene har også begunt å prøve seg.

IMG_9971

Dette er fra mars 2010

HUMLEBAKKEN har for tredje år på rad en bloggutfordring som går på å vise vårgtegn fra hele Norden, trykk på navnet så kan du bli med du også. Denne utfordringen begynner 28. februar, men registrer deg og bli med allerede nå.

Kanskje noen blir overrasket over å se hvor tidlig vi får våren her på Nordvestlandet, for så å bli tatt igjen og kraftig forbigått av andre landsdeler uti juni.

Imens skal jeg nyte kuldegradene som er meldt til helga, og forhåpentligvis skal jeg få prøve mine nyinnkjøpte fjellski snart.

vetletind

Eva Cathrin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails