tirsdag 31. januar 2012

Kjærka ved havet, Bud Kirke.

På min morgentur til det lille fiskeværet Bud, er det første jeg ser soloppgangen foran BudKirke. Mer å lese om Kirka her

IMG_6968

Bud Kirke er ei vakker, bittelita kirke som nesten forsvinner blandt husene i det lille fiskeværet Bud. Men det var vel slik det var. Alle bygg ble bygget tett, både for beskyttelse og for å sikre matjorda omkring. Uten at jeg vet, kan jeg tenke meg at kirka i Bud var viktig for lokalsamfunnet og øyene rundt. På Hustadvika forsvant nok både sønner og menn på havet og kirka ble kanskje holdepunktet og trøsten?

IMG_6978IMG_6984IMG_6985IMG_6986IMG_6991IMG_6992

Den lille kirken er iallefall nydelig i det kalde og klare januarlyset vi endelig fikk her på Nordvestlandet.

Flere av mine bilder på HagemorFotosafari og Flickr 

Eva Cathrin (@vinterjenta )

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails