tirsdag 14. februar 2012

En stille morgen på Atlanterhavsveien

Her jeg sitter på Averøya i plaskende regnvær og 4-5 plussgrader og venter på snømåneden som alle snakker om, kom jeg over noen bilder fra Atlanterhavsveien en kald januardag som jeg vil vise.

Jeg skulle jo gjøre noe fornuftig..eller hvor fornuftig føles det å rydde bort klær, omtrent ubrukte, etter tenåringer som vokser så altfor fort. Tenåringsgutter er som 5 mnd gamle sjæfervalper… Har du sett en 5 mnd gammel valp? De små tynne kroppene på en finurlig måte henger sammen med noen laaaange ben og digre poter i endene.. Jeg sier bare en ting..tenåringsgutter.! vell, nok utlevering av guttene..over til bildene:

IMG_6771

En vakker januarmorgen, ikke så mange minusgradene, men nok til at det er stille og klart. Jeg stoppet på Geitøya, der båten går over til Håholmen.

IMG_6772IMG_6780IMG_6783IMG_6777IMG_6793IMG_6784

Selveste Storseisundbrua, symbolet på Atlanterhavsveien. Jeg har flere bilder av denne spektakulære brua, som kanskje var en av årsakene til at Atlanterhavsveien ble kåret til Århundrets Byggverk. De fleste bilder er selvsagt i storm, men her ser du at det ikke er så værst i stille heller.

IMG_6798

Et lite glimt av Håholmen lenger utpå dagen, da jeg var på vei hjem igjen.

IMG_7034

Vell..da får jeg bare bryte meg på klesryddingen..om jeg ikke skal legge ut noen bilder på Flickr eller HagemorFotosafari 

Og..ææhh..ha en fin…tirsdag!

I vårt hjem viser vi hverandre litt kjærleik hver eneste dag hele året.

Eva Cathrin (@vinterjenta)

7 kommentarer:

Randi Målen sa...

Helt nydelige bilder!!!
Og lykke til med ryddinga av klær etter guttene!

ArtMuseDog and Carol sa...

Wow! Awesome ~ photos! love them ~namaste, Carol (A Creative Harbor)

HansHB sa...

Pene bilder dette! Det er flott på dette stedet!

Alvas hobby sa...

Vakkert,vakkert!!
Vi kjørte Atlanterhavsveien i sommer som var,et flott sted:)

EG Wow sa...

Beautiful colours in the sky!

Regina sa...

Beautiful my friend.
Have a nice day.
Regards.

♥ Regina

Hakrilas sa...

Kjempefine himmelske bilder! Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg!:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails