onsdag 29. februar 2012

Frieri

Skuddårsdagen. Dagen da kvinner har “lov” til å fri til sin hjertes utkårede. Den loven kom i det 13. århundre. Da ble det på denne datoen tillatt for kvinner å fri til menn. Men nå er vi altså kommet til det 22. århundre.

IMG_8280

Jeg er jo ganske så tradisjonell i valgene mine. Det betyr likevel ikke at jeg mener at kvinner ikke skal ha samme rettigheter og muligheter enn menn. Så da blir det litt forunderlig at damer som står på barrikadene og diskuterer imot mine og andres tradisjonelle valg, er så opptatt av at i dag..på skuddårsdagen…i 2012..er opptatt av at de kan fri i dag..og at det er fire år til neste gang.

IMG_8285

Jeg kunne aldri tenke meg å være den som skulle fri. Slikt er “mannfolkarbeid”. Men det har jo ikke noe med om damer har “lov” eller ikke? Det har mer med kokkettering om at slikt skal man spørres om og ikke spørre om. Og sett med tradisjonelle øyne…det blir han som “tilbyr” den økonomiske tryggheten? (som også er en del av del..bare å innse)

IMG_8289

Men hadde det nå vært slik at jeg skulle ha lyst til å fri til noen…ja, da hadde jeg valgt en hvilken som helst annen dag enn skuddårsdagen…just saying.

IMG_8297

Men i dag har Fridasnuppa og jeg hatt en vanlig dag i skogen på Bisgardshøgda mens guttene var på skolen. Jeg har som nevnt i forrrige post resignert og begynt å glede meg over våren.. I dag var det 10 grader og deilig plaskeregn når vi var ute. og alle bildene er fra dagens lille rusletur. 

IMG_8316IMG_8330IMG_8339

Ellers har jeg flere bilder på HagemorFotosafari og flickr og jeg heter @vinterjenta på twitter

Eva Cathrin

4 kommentarer:

kaffedamen sa...

Kjempefine bilder!

For øvrig enig i at frierimaset på skuddsårsdagen er tøysete.

Zandarmid Photography sa...

I love the water drops with the reflections in them. Nicely captured!

Elisabeth sa...

Flott innlegg i avisa :)

Judy sa...

The water droplets on the pine needles are simply wonderful!!!
And your dog is beautiful, too!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails