tirsdag 14. februar 2012

Kjærleik

Hjerter og bamser og kaniner og rosa ponnier..det er kjærlighetsbeviset i dag, kan det virke som.

IMG_2802

“i dag er det trist å være single” skrev noen..var det ikke det i går også? “Tror du det er noe morsommere å være i forhold i dag enn ellers?” var det noen som svarte.

Om jeg ikke liker romantikk?? Joda, for all del! og jeg er veldig glad i blomster og sjokolade og kyss og klem. Eller sjokolade...? Når man har bikket 40 slik som jeg, får man velge mellom å spise sjokolade hver dag, eller la det være. Husk at det går ikke bort igjen på første fjellturen slik som det gjorde før 35.

Hadde ektesnekkeren kommet med en bukett blomster på en vanlig tirsdag fordi noen “over there” gjør det, ville jeg blitt veldig mistenkelig…eller veldig bekymret!

Jo!! Selvsagt syns jeg det er flott at folk viser hverandre kjærlighet og hjertesmerte. Men det kan vel gjøres hver eneste dag?? Men dropp gjerne bamsene og kaninene..

Så vil noen sikkert tenke..”at noen orker å irritere seg over en slik ting..” Neida, jeg irriterer meg ikke. Jeg bare er forundret over at det skal være så mye lettere å kjøpe blomster og gi oppmerksomhet på en slik dag enn noen andre..I Norge har Valentinsdagen blitt fremmet av posten og blomsterforhandlerne/handelsstanden… Jeg syns det er kunstig..

Om jeg fikk blomster i dag? Nei, furter selvsagt litt for det.

Mer bilder mindre prat på flickr og HagemorFotosafari 

Eva Cathrin (@vinterjenta)

 

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails