fredag 3. februar 2012

Kjærringtur

Dagens tur gikk fra ytterdøra og ut i nabolaget. Slik er det på Averøya, fjell og skog og svaberg i gåavstand hjemmefra. Jeg har prøvd meg i app-verden og handlet “endomondo” til sumsummen min. Ulempen er bare at jeg aldri husker å slå den på når jeg skal ut på tur. I dag, derimot, husket jeg det, og den viste 8,16 km..og et visst antall kalorier.. Kaloriene har jeg dårlig tro på, men det er kjempemorro å se hvor langt man har gått, samt å se på kartet etter turen.

IMG_7333

Dette er Ingeborgvika på Averøya og bildet under viser Kjønnøybrua

IMG_7335

Å få tre kvinnfolk til å gå samme vei opp til toppen, er ingen selvfølge…og jeg har iallefall ikke tenkt å høre på noen.

IMG_7345IMG_7346

Dette er Bremsneshatten sett fra Hjelsetkullene. Dere husker vel Ylvis sin sang om skiltet på Averøya: “where is the Bremsnes Hat”

IMG_7360

Og dette er Røsandberget som er i mitt nabolag

IMG_7361

Damene og Mattis på toppen, Mattismamma sin blogg er Kompassrosa 

IMG_7364

Fridasnuppa mi, fremdeles like gal, men her altså i ro lenge nok forr å fotograferes.

IMG_7371IMG_7374IMG_7377

Flere av mine bilder på HagemorFotosafari eller Flickr 

Eva Cathrin

6 kommentarer:

Vesla sa...

Hei du, dette var en kjempekoselig blogg. Har nettopp oppdaget den. Men her vil nok titte innom igjen. Jeg deler mange av dine interesser og i tillegg har jeg to barn med cøliaki! Ser du har egen blogg på det, så utrolig bra.

eileeninmd sa...

Wonderful series of photos! I love your dog and the scenery shots are beautiful. Have a great weekend!

Jonah sa...

Looks like a nice climb.

Vhen sa...

wonderful photos! love the second shot :)

http://thelayugan.blogspot.com/2012/02/rice-field.html

chubskulit sa...

Gorgeous shots!

A late visit from Camera Critters, here's my entry.

Have a blessed Sunday!

Tatjana Parkacheva sa...

Very nice photos.

Regards and best wishes

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails