mandag 27. februar 2012

Speidergutt i dypsnø

Det har vært vinterferie på Averøya, og fast tradisjon gjennom mange år har vært at speidergruppa har vinterferie på Botterlia i Osmarka. Om vi har aldri så lite snø på Averøya, er det alltid snøgaranti i Osmarka. Jeg tror nesten de har snøgaranti hele året..

Vell..uansett..ektesnekkeren og minstemann dro til Botterlia, og jeg har sneket meg inn på kameraet. Så alle bildene i dette innlegget er egenhendig stjålet fra snekkermannen. Det var mange flotte bilder av barn som leker, men siden jeg ikke har spurt noen om lov, har jeg kun bilder der barna er uidentifiserbare eller klippet bort.

IMG_8061

Når man bor ved kysten, er det lykke å få leke i snøen på fjellet. Vi har kun hatt litt rimfrost og is hos oss i år, så dette var midt i blinken for en aktiv utegutt.

IMG_8081IMG_8088IMG_8101IMG_8105IMG_8106_MG_8128

Hva JEG har gjort? Jeg har kost meg, alene hjemme for første gang på maaange år. Vært på kino med venninne, spist sushi til kveldsmat, kost meg med filmer til langt på natt. Og ikke minst ryddet i klesskapene mine… Ganske lurt at ektesnekkeren var “utenbys” når det skulle skje.. Om jeg har innsett noe? Tja..men jeg innrømmer det aldri.

Mine bilder ser du i resten av bloggen Hagemor eller HagemorFotosafari og flickr

Eva Cathrin (@vinterjenta)

1 kommentar:

TorAa sa...

Herlig post du har lagt ut her.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails