søndag 5. februar 2012

UKM2012 i Kristiansund

Trommisen min…som har blitt Pianisten, deltok i UKM på lørdag, sammen med gruppa Fotsopp.

Vi fikk se mange fantastisk flinke ungdommer som både spilte musikk, danset, turnet og mange andre kulturelle innslag. Jeg vil dele et lite utvalg av de mange flotte ungdommene.

IMG_7428IMG_7469IMG_7573

IMG_7561

En flott opplevelse å oppleve så mange engasjerte unge og flinke folk rundt arrangementet. Eneste skår i gleden er småbarnsforeldre som tror at det er greit at smårollingene løper rundt og lager leven kun fordi de er søte. Vi er faktisk ikke like forelsket i smårollingene som deres foreldre, og vi er på konserten for å se de flotte ungdommene våre!!! Jeg skjønner godt at det blir lenge for de små barna å sitte stille, men kanskje det heller ville vært en ide å sette de igjen hos en barnevakt.

IMG_7577IMG_7651

Og så selvsagt Pianisten min, som spiller introen til “Open Arms” som gruppa fremførte.

IMG_7593

Flott dyktig gjeng med fem ungdommer. Gruppas trommis vises dessverre dårlig, siden han sitter bakerst, og jeg fikk heller ikke noe solobilde av ham som var brukbart.

IMG_7596

Men her er de tre flotte jentene i gruppa på rekke og rad. Denne gjengen har spilt sammen i flere år, og dette er tredje UKM de deltar i. Dessverre har de mistet en av jentene, som jeg tror hadde det litt vemodig på gårsdagens konsert. Men slik er det å være tenåring, de har så utrolig mye de skal være med på og kan ikke rekke alt.

IMG_7598IMG_7599IMG_7623

Man blir rett og slett litt full av seg selv på slike tilstelninger, og man får klump i halsen og blir rørt til og med ove andres ungdommer.

En flott opplevelse.

Mer av mine bilder på HagemorFotosafari og Flickr 

Eva Cathrin ( @vinterjenta )

1 kommentar:

Julie Williamsen sa...

Hei! Veldig flotte bilder du har tatt fra ukm! Det er meg det er bilde av som står på tåspiss ;) Kan jeg få legge ut bildet på facebook?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails