lørdag 3. mars 2012

Dagens spirerapport 3.mars

Det kommer litt lenger for hver dag..og jeg må jo innrømme at det er litt morsomt å luske i hagen for å se om noe nytt dukker opp..

IMG_8357

Syns du det er rotete i hagen min? For mye rask? Jepp…og det kl få ligge i fred enda en måned. Vi vet alle at vinteren ikke helt har sluppet taket. lauv og kvist og kvast skal ligge der som et beskyttende lag for snøen og til og med barfrost som kan komme enda en stund.

IMG_8358

Disse bladskuddene kommer nok sikkert til å fryse tilbake, men det er ikke lenge til jeg skal begynne å beskjære rosene.

IMG_8361

Jeg har ikke sådd et eneste frø i år..og tror ikke jeg kommer til å gjøre det heller. Drivhuset mitt er saga blott etter Dagmars herjinger..og du kan se resultatet her. Man mister litt motet når slikt skjer, og hagen ser ut som et katastrofeområde fremdeles.

IMG_8366IMG_8370IMG_8390

Den blå Valmuesøsteren er i rute

IMG_8386

Og disse hvite Leutnanthjertene er kanskje litt tidlig ute…

IMG_8408

Vivendelen er alltid tidlig ute. Det er den ville kaprifolen, som lever så langt nord som til oss.

IMG_8403

Med våren kommer også de som vi ikke er fullt så begeistret for..og jada..den store orange Valmuen er også iblant disse..Den er ugress i hagen min, selv om de er vakre om våren.

IMG_8371 IMG_8401 IMG_8406

Flere bilder fra meg på HagemorFotosafari og Flickr og flere spirerapporter kommer flere ganger i uken fremover med tagen “vårtegn”

Eva Cathrin

1 kommentar:

wenche`s hage/ hobby sa...

Kommet like langt i hagen min og.Venter bare på at rådyra skal komme og stusse dagliljene og krokusen ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails