torsdag 15. mars 2012

En bitteliten rapport for spiresjuke

Etter at drivhuset mitt måtte gi etter for Dagmar, har jeg mistet helt motet i hagen min. Men etter hvert som dagene blir lysere går jeg stadig oftere rundt i hagen..og bøyer meg lenger og lenger ned..

Etter å ha hørt om steinbed av Peter Korn, har jeg nå faktisk begynt litt forsiktig planlegging.

Da jeg gikk forbi naboens hage i dag, lyste disse imot meg.

IMG_0008

Om jeg liker å plage folk fra andre steder enn kysten med mine vårbilder? Jepp!! Det er jo bare slik at vi ved kysten eier våren..vi konkurrerer nok ikke om det som betegnes som en god sommer. Så Ja, jeg kommer nok til å fortsette plagingen

IMG_0021IMG_0023IMG_0025IMG_0029

Flere av mine bilder på HagemorFotosafari og flickr 

Mer snikksnakk på resten av Hagemor 

Eva Cathrin (@vinterjenta)

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails