søndag 18. mars 2012

Tur i strålende vårsol.

Det var jo planen. Skikkelig kystvår, 10 grader og solskinn fra skyfri himmel.

A walk in bright sunny weather was the plan today. 10 degrees celsius and blue skies.

IMG_0037

Jeg klager ALDRI på været..men må innrømme at jeg var litt uforberedt på at det skulle endres til regn og snøkave og 1 grad på 5 minutter..

I NEVER complain about the weather..but have to admit that I never got prepared for the change to rain and snowy weather so fast. But that’s how it is by the coast.

IMG_0041

Men hva gjorde vel det. Vi skulle på tur, barna var glade og bikkja var lykkelig. Om noen bryr seg om været, så er det de voksne.

And whatever!! The children was happy and the dog even more happy, and if anyone care about the weather at all, it would be the adults.

IMG_0043

Når vi hadde gått over toppene, måtte vi selvsagt spise opp sjokoladen vi hadde med, ellers hadde det jo ikke vært vits i å ha den med.

When we had walked over the hills, we had to eat the chokolate, if not, carrying it would have been in vain. IMG_0063

Hjelsetkullene på Bruhagen er en super turplass for lekne barn. Her kan man løpe og hoppe og klatre og falle. Og faller man, så får man tåle det.

Theese hills are perfect for active kids to walk in, to run, jump, climb and fall down. And if they fall down, deal with it.

IMG_0065

Nå er det skikkelig vintestemning på haugen der vi bor..helt normalt med slik skifting her i Nordvest, og enda flere runder må vi regne med.

More of my pictures at HagemorFotosafari or flickr 

Og vil du se mer av denne bloggen, trykk Hagemor 

Eva Cathrin (@vinterjenta)

3 kommentarer:

liv undsu sa...

Flott turtereng. Deilig vær:))

liv undis sa...

Flott turtereng. Deilig vær:))

Randi Målen sa...

Jo, mener bestemt at det er et flott vårtegn med denne snøen i mars...og vi får satse på at det er sesongens siste...
Når man først er ute, er det sjelden været er så ille som en trur før en går ut, og skal en bo her oppe - må en bare kose seg med det været som er!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails