onsdag 11. april 2012

Brøytemannskap

Vi har ikke hatt noe slags snø på Averøya denne vinteren. Nei, jeg regner ikke med rimfrost og sluddbyger.

IMG_1007

Så ble det Palmehelg og skolefri, og som sendt fra himmelen…ja det var jo det…kom snøen. Ikke bare litt, men skikkelig!! Skikkelig!!

Det passer supergodt for aktive guttunger. Innimellom snøbygene hadde vi masse sol og flott vær for uteaktiviteter..for den av oss som bryr seg om hvilket vær det er.

IMG_1042

Når så mye snø kommer på en gang, kan man ikke forvente at brøytemannskapet rekker å holde alle småveier fri for snø til enhver tid. De jobbet nok natt og dag med hovedveier, gangveier og offentlige steder.

Da er det enda bedre med eget skikkelig privat brøytemannskap. Dyr i drift var de heller ikke. En kopp kakao og havrekjeks med brunost holder i massevis.

IMG_1044

Vell..ferien er over, og termometeret viser igjen over 10 grader, og vi formelig kan se snøen forsvinne minutt for minutt. Sykkelen er fremme, og selv om det fremdeles er en del snø på markene, er jeg sikker på at vi får jobbe i hagen til helgen som planlagt.

Ha ei super våruke.

Mer snikksnakk på resten av Hagemor. Kun foto på flickr 

Eva Cathrin (@vinterjenta)

1 kommentar:

stallnilsen sa...

Oi..dere har og fått mye sne, ser æ, samme her, d laver ned ennu, men den er så våt at den krymper , men allikevell, e lei denne sneen , vil ha vår, for her kan æ ikke gjøre noe hagearbeid ennu, men det e meldt sol til helga, men ikke så varmt, sådenne våren i nord ser ut til og la vente på sæ.

Ha en fin dag videre, hilsen Lisbeth :O)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails