mandag 2. april 2012

Det er da bare litt snø

Jeg har postet mange vårtegninnlegg i bloggen min siste måneden, og påska skulle dedikeres til hagearbeid og rydding av kvist og kvast.

Vi har hatt rundt 10-12 grader lenge og vinteren har omtrent vært fraværende i år.

IMG_0430

Så ble det plutselig litt hvitt igjen…tenk det….i månedskiftet mars-april.

Så klart jeg er klar for våren nå!! Men det er faktisk ikke “der untergang” at vi har noen dager med snø og kulde nå…vi har det faktisk hvert eneste år..og i fjor hadde vi mange minusgrader og godt skiføre på denne tiden.

IMG_0508

Joda. Jeg skjønner at alle er lei nå..jeg også det..

Jeg er så glad og takknemlig for at vi ikke har noen virkelige problemer. “Jepp…litt surmaget” vil du nok tenke om meg nå, men tenk over det da..

Vi bærer oss over det alle aller meste.

*været

*drivstoffprisene –Vi er det landet i verden som bruker minst av husholdningens midler til drivstoff

*matvareprisene –Det har gått å langt i kravet om billigere mat, at vi ikke lenger kan velge varer med høyest kvalitet her i distrikstnorge

*ungdommene -Ungdommene er et produkt av vårt samfunn.

*ektemennene –Kanskje skal vi ta en titt på oss selv i våre ektemenns øyne. Vi krever og krever, men er vi villige til å gi noe tilbake?

*facebookbrukerne –Det er merkelig hvor mye noen vet om andres facebookbruk. Jeg tror at for å vite hvor mye noen er på face, må de jammen være der mye selv.

*trygdebrukerne –Vi er fordømmende og har lite forståelse for andres liv.

*andres barn –Uansett hvordan våre egne barn er, så er det disse vi er vant med. Det er lett å glemme at det gjelder de andre også.

*andres hobbyer –Jeg tror at kritikk av andres hobbyer ofte bunner i misunnelse, ser det gang på gang da noen kritiserer for å i neste omgang prøve ¨å etterape..

*andres vellykkethet –Ingenting irriterer vel mer enn andres velluykkethet

*andres hunder –Her gjelder det samme som med barna, det er være egne vi er vant med..

*andres vaner –Og det er våre egne vaner vi er vant med. Viktig å huske at andre er like forundret over dine vaner som du er over deres.

*andres meninger –Det man ikke forstår, er det ikke så lett å akseptere. Kanskje man skal akseptere at det som er rett for deg ikke alltid er rett for andre. Vi er ulike, har ulike prioriteringer, og bør respektere hverandre for det.

*politikere –Et yndet tema. Det mange glemmer er at en politiker er et menneske som vi engasjere seg for sitt lokalmiljø og gjøre en innsats for samfunnet. Politikere vet ikke om alt som foregår i lokasamfunnet til enhver tid, og det er alles oppgave å fortelle dette istedenfor å kritisere h*n for å ikke gjøre noe med det. Politikereren er en av dine medmennesker som vil gjøre sitt beste for at så mange som mulig skal ha det bra. Det er alltid plass til flere som kan engasjere seg for at lokalsamfunnet skal bli en bedre plass å bo og leve. Engasjer deg du også.

IMG_0434

IMG_0447

IMG_0497

Da jeg var 14 ble Fame sendt på TV hver fredag ettermiddag. Det lærte jeg et uttrykk som jeg likte veldig godt. “You got to be your own hero”

Med det menes ikke at du ikke skal ta imot hjelp og støtte fra andre, men likevel at du selv er herre over egen lykke. Sin egen lykkes smed.

Det hjelper ikke noen å sitte inne og klage sin misnøye over verden, man må gå ut og gjøre verden til et bedre sted å være.

IMG_0502

Dette tror jeg på!

Mer på Hagemor, HagemorFotosafari og Flickr 

Eva Cathrin (@vinterjenta)

4 kommentarer:

stallnilsen sa...

Ja, vi fikk også vinteren tilbake her om dage, det meste er smeltet bort, litt is igjen her og der, da vi nu har minusgr ute, ønsker dæ en fin påske, hilsen Liseth :)

Kjetil Hamre sa...

Verdens undergang er det ikke med snø, men jeg ville kjenne jord under fingerneglene denne våren. Det KAN ennå skje om bare denne litt sure og derfor plagsomme nordavinden kan gi seg. God Påske!

Anonym sa...

Jeg hadde håper du hadde mange...kommentarer. men det er som du sier, ikke verdens undergang og både temperatur og ver har vi hatt før... så det er nok ikke noe unormalt der heller. Man må neste le litt.... iallefall her på sunnmøre. 20 cm med snø, full snøstorm og minus 2.ikke akkurat vår... og litt minsunnelig på østlandet med varmegrader og vårtegn.
Alle er seg selv nærmest. Må ta sine egne valg og ansvar.

God påske!

fiaflyfly sa...

Kan ikke være mer enig! Sjøl prøver jeg å ignorere det som ikke passer meg og ellers sørge for at jeg alltid har det bra. Funker som regel med et smil og fine kommentarer! Ha en flott påske!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails