tirsdag 10. april 2012

Faren er over

Øøøhh…mente selvsagt “Fasten er over”. Hvem skulle trodd at førti dager skulle vare så lenge. Men jeg har altså klart det, jeg har fastet i førti dager!!

Om det har vært vanskelig?? Ja..til tider! Om jeg har angret?? Ja..til tider! Og om jeg ser tilbake på tiden og kommentarer jeg har hatt om hvor stolt jeg er av meg selv…om jeg da syns jeg har vært overfladisk?? JA!! Veldig!!

IMG_0978

Har jeg glemt å fortelle hva som var bragden? Hva jeg klarte å stå imot i hele førti dager??

Skoshopping…

Hørte du ikke?

Joda..jeg har altså klart å la være å kjøpe nye sko i denne perioden…

IMG_0973-001

Om jeg har måttet gå barføtt? Nei..ingen fare for det..Slett ingen fare for det. Det kan ha hendt et par ganger at snekkeren har talt sko i skoskapet mitt hvorpå han forbløffet “oppdager” at jeg bare har to føtter.

Om jeg har innsett noe? Ja, absolutt!

Jeg HAR faktisk innsett at det var et overfladisk fasteløfte. Likevel tror jeg det var det rette fasteløftet. Akkurat passe overfladisk til at det gikk an å overholde. Akkurat passe viktig til at det faktisk krevde en innsats for å overholde det. Akkurat passe lenge til at jeg innså hvor overfladisk og lite viktig det er.

Mer snikksnakk på resten av Hagemor, kun foto på HagemorFotosafari og Flickr 

Eva Cathrin (@vinterjenta)

1 kommentar:

Maren Ninni sa...

Jeg synes du har vært flink jeg! Nemlig!

Det viktigste er ikke HVA man gjør, men hvordan man gjør det. Eller?
Hm. *tenke*

Jeg kutta ut sukker og tv. Og klarte det. I fjor gjorde jeg et tappert forsøk på å sløyfe facebook. Det grusa etter fire dager.

tror det handler mer om fokusendring enn om hva man kutter ut. Hvis du er veldig opphengt i sko, så er det nettopp skokutt som vil endre ditt fokus, ikke sant?

Så: du har vært superflink!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails